Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 63

Wątek: Ptaszniki

rastafaq
    Guest

Re: Ptaszniki

a atraxa mozesz mi zalatwic neo bo bym chcial tylko nie wiem czy kasy mi starczy

Neo2
    Guest

No to ja ciebie juz nie rozumiem. Poco bronisz tych co biorą pająki skoro sam ich nie bierzesz. hehe juz nieważne. A Empiryzm nawet nie kojarze coto było.

rastafaq
    Guest

ok, skonczmy juz dyskusje

GALN
    Guest

w faq powinno być dodane chcesz barać bierz nie chcesz nie bierz hehehehe, taka dyskusja prowadzi do nikąd coś jak by się spotkały dwa ugrupowania partyjne hihihihihih

msk
    Guest

rastafaq, nie zrozumiales, przykro mi :E

a temat "handling tak/nie" dolacza do mojej listy tematow nierozstrzygalnych, w sklad ktorej wchodza np.:

aborcja tak/nie
    wiara tak/nie
    eutanazja tak/nie
    MJ tak/nie
    polityka tak/nie

Predator
    Guest

N oto ja przy okazji zadam pytanko - skoro nei bierzecie pająków na ręke to jak je przenosicie z miejsca na miejsce?

rastafaq
    Guest

posiadam siatke taka jak w akwarystyce sie uzywa, pajaczek wchodzi i go przenosze

msk
    Guest

Przechylamy pojemnik do gory nogami i czekamy, az pajak sam wypadnie do drugiego

Atrax Robustus
    Guest

Nakrywamy pajaka szklanka lub innym naczyniem, podkladamy kartke i po sprawie.

rokoko
    Guest

"małe" popycham bagietką do jakiegoś pojemniczka, natomiast katie bez obaw zaganiam pędzielkiem na łape, no i tyle, ona zawsze próbuje wejsc do rękawa.

Uprawnienia umieszczania postów