Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 63

Wątek: Ptaszniki

i`am
    Guest

Re: Ptaszniki

ja znam idiote co z ptasznikiem na miasto chodzil;/

roko
    Guest

noo a na smyczy prowadził??

i`am
    Guest

na ramieniu;]

morda
    Guest

Kumpel brał Stromatopelme. Ja jej nie brałem bo po tem co wyczytałem na Arachnoboards dałem se spokój.
    Miałem na ręce za to regalis (coś kolo 5 wyl), crawshayia (kurdupel po 2 ), prawie dorosłą irminię, geniculatę po 5 no i całą masę spiderlingów...

rastafaq
    Guest

Atrax, co ma branie na rece z kozaczeniem, dla mnie to debilne stwierdzenie tak samo jak to, ze operowanie golymi rekoma w terra jest szpanerstwem, jak sie boisz to Twoja sprawa ale zaraz nie wyzywaj innych, zreszta zazwyczaj nie robi sie porzadkow w terra przed banda kolegow wiec tym bardzij nie wiem przed kim jest to szpan.

pac
    Guest

tos glupi! raduje Cie branie pajaka na reke?? dowartosciowujesz sie???

pac
    Guest

a pomysl o tym ze zwierze wcale nie potrzebuje kontaktu z Toba.. dla pajaczka to bardzo stresujace.. no ale Ty myslisz tylko o sobie.. Boze wybacz mu..

rastafaq
    Guest

Gdzie wyczytales, ze ja biore, ja nic takiego nie pisalem, pies tez moze nie lubic jak mu sie zaklada kaganiec albo kolczatke. I nie wyzywaj mnie od glupich.

pac
    Guest

a kto Cie tu z tej calej grupy wyzywa??

rokoko
    Guest

jasne dowartosciowywuje się w ten sposób! lepsze to niż jazda na recznym, uwież pac możesz się przeżucić będzie Ci lżej, a te hasła w stylu "wybacz mi boże" to se zachowaj na msze, bo widać że jesteś tempo uzależniony od wszystkich dogmatów. Paiętaj ze każdy może wyrażać swoje zdanie i niemożesz jechać kogoś za to ze pisze zeczy nie zgodne z twoimi upodobaniami. Nie jestem paralitykiem i umiem się obchodzić z pudełkiem po ferrero rosher, nie wypadnie mi nic z ręki, ponadto niamam lęku przed jego gwaltownymi ruchami.

Uprawnienia umieszczania postów