-
Opis Chromatopelmy
"Dojrzewają po około 3,5-4 latach" - jest to cytat z nowo zamieszczonego na stronie opisu...
Pierwsze słyszę, aby Chromatopelmy dojrzewały 4 lata ! Z tego co mi wiadomo są jedne z szybciej dorastających ptaszników i niekiedy wystarczy im niespełna rok.
Ciekaw jestem skąd autorka opisu wzięła tak szokujące informacje...
pozdrawiam
-
Re: Opis Chromatopelmy
Nie znam sie na tym gatunku ale jezeli to prawda co napisales, to po prostu zwyczajny blad, ktory sie zdarza
-
nie wiem jak długo dojrzewają ale wiem z doświadczenia że wolno rosną przynajmniej moja!
-
moja rośnie bardzo szybko, kupiłem ponad miesiąc temu a już przeszła dwie wylinki, rośnie bardzo szybko i je bardzo dużo
-
chromcie rosna szybko i w dobrych warunkach moga dojrzec po 12 miesiacach.najczesciej po ponad 14 miesiacach.wylinke tez czsto zrzucaja
-
chromatopelma to szybko rosnacy pajak. czesto przechodzi wylinki oraz ma duzy przyrost ciala po wylince. tak wiec dojzalosc od roku do poltorej
-
a moja nie je i jest l5 i od 2-3 miechow wyliny nie miala;/ temp 25-26
-
kiedys awikularia czepiała sie Encyklopedi terrarystyki za błedy, widac sama tez sie nie potrafi ich ustrzec, trzeba bardziej podchodzic z dystansem do wszystkiego, błąd moze sie przytrafic kazdemu
-
-
No niby tak...
Ale kto by pomyślał, że takiej "wspaniałej" hodowczyni
Uprawnienia umieszczania postów