-
Re: Najbrzydszy pająk świata?? :)
jak dla mnie wszystkie są piękne a to który mi się bardziej podoba zalezy głównie od ubarwienia, kształtów, wymiarów. Najmniej piękne sa więc jak dla mnie skromne pajączki jaskiniowe.
-
-
A mi kątniki sie podobają, uwielbiam brać je na ręce szczególnie podczas wyprawy w nieznane i przerazające czyli do piwnicy w moim bloku. Tam są dopiero kątniki i to ich dopiero mozna sie wystraszyc, takich rozmiarów niektóre ptaszniki mogą pozazdrościc. Ja nielubie krzyzaków bo to wredne bestie rzucające sie na wszystko co sie rusza.
-
"Ja nielubie krzyzaków bo to wredne bestie rzucające sie na wszystko co sie rusza."
a ja wlasnie za to je lubie
-
Kątniki - full wypas, miłe w dotyku
Krzyżaki - to co wyzej
Dla mnei nei ma okropnych stawonogów
-
Ogolnie podobaja mi sie wrzystki stworzenia zwierzeta, ptaki czy cos innego. Katnika posiadalem w swej chodowli i byl cudowny, byl to pierwrzy pajak. Wlasnie od katnika sie wrzystko zaczelo moja przygoda z ptasznikami. Dzieki niemu poznalme co oznacza byc terrarysta i za to mo dzenkowa
-
Jak to mowią 'nie ma brzydkich kobiet, tylko czasami wina brak' Dla mnie wszystkie pająki są śliczne i to bez winka:>
-
mnie sie nie podoba z ptasznikow B.Vagans. nie mam pojecia dlaczego...
-
Jak widać nie podoba się to, czego się boimy :P
Każdy pająk ma coś w sobie.
-
a z ptaszników Grammostole i Acanthoscurrie mi sie nie podobają, B.albopilosum też. Bachus czego jak czego ale bardziej boje sie murinusa który mi sie bardzo podoba niż krzyzaka.
Uprawnienia umieszczania postów