-
Re: CIEKAWOSTKA :)))
Baku-Ty specjalnie robisz te błędy ortograficzne??
-
nie .... wręcz przeciwnie , nawet wyobraź sobie ze poprawiam jak jakiś zauwarze :] ale przewarznie ich nie widze :]
-
no najwięcej zwracaj uwagi jak piszesz: hodzi, hce, durzo (chodzi, chce, dużo). To mi sie najczęściej rzuca w oczy:-) ja też nie mam jakiejś super ortografi, ale trzy czucają sie naprawde w oczy, i popraw to na swoich aukcjach allegro:-)
-
hehe skrobie właśnie ebooka o pająkach to tam dopiero będzie błędów :P - ale nawet worda uzyje zeby je usunąć :] a do takich wypowiedzi to mi sie nie chce :]
-
no widziesz, teraz przynjamniej napisałeś "chce" a nie "hce":-)
-
ale to nie twoja zasługa . ja pisze raz tak raz tak i nic na to nie poradze - jedna i druga forma jest dla mnie róniowartościowa :]
-
Inwersja Powiadasz...:> czyli o aberracji chromosomowe pewnie ci chodzi.. ale to troche co innego.. widzisz to sie tyczy zmian struktur chromosomów w skutek pekniec... a inwersja okresla przerwanie chromosomu w dwóch miejscach, o ile dobrze pamietam i ułozenia centralnego odcinka w odwrotnej kolejnosci...... musiałes pomylic pojecia....
Jesli chodzi o wedrówke komórek po makro gleju badz innych struk. glejowych to nazywa sie to inaczej.... ))
-
Rzeczywiście niezła ciekawostka
-
Skakunowate czy tarantule/gatunki Lycosa/?
-
lycosaidea )
Uprawnienia umieszczania postów