Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: CIEKAWOSTKA :)))

nokeg
    Guest

Re: CIEKAWOSTKA :)))

Baku-Ty specjalnie robisz te błędy ortograficzne??

Baku
    Guest

nie .... wręcz przeciwnie , nawet wyobraź sobie ze poprawiam jak jakiś zauwarze :] ale przewarznie ich nie widze :]

nokeg
    Guest

no najwięcej zwracaj uwagi jak piszesz: hodzi, hce, durzo (chodzi, chce, dużo). To mi sie najczęściej rzuca w oczy:-) ja też nie mam jakiejś super ortografi, ale trzy czucają sie naprawde w oczy, i popraw to na swoich aukcjach allegro:-)

Baku
    Guest

hehe skrobie właśnie ebooka o pająkach to tam dopiero będzie błędów :P - ale nawet worda uzyje zeby je usunąć :] a do takich wypowiedzi to mi sie nie chce :]

nokeg
    Guest

no widziesz, teraz przynjamniej napisałeś "chce" a nie "hce":-)

Baku
    Guest

ale to nie twoja zasługa . ja pisze raz tak raz tak i nic na to nie poradze - jedna i druga forma jest dla mnie róniowartościowa :]

loko
    Guest

Inwersja Powiadasz...:> czyli o aberracji chromosomowe pewnie ci chodzi.. ale to troche co innego.. widzisz to sie tyczy zmian struktur chromosomów w skutek pekniec... a inwersja okresla przerwanie chromosomu w dwóch miejscach, o ile dobrze pamietam i ułozenia centralnego odcinka w odwrotnej kolejnosci...... musiałes pomylic pojecia....
    Jesli chodzi o wedrówke komórek po makro gleju badz innych struk. glejowych to nazywa sie to inaczej.... ))

2P
    Guest

Rzeczywiście niezła ciekawostka

CRIMSON
    Guest

Skakunowate czy tarantule/gatunki Lycosa/?

loko
    Guest

lycosaidea )

Uprawnienia umieszczania postów