Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: same szajbusy .....

loko
    Guest

same szajbusy .....

el coco od miesiecy przenosi ziemie z konta w kont, cambridgei w boxie transportowym zaczał wcinac mokry papier toaletowy, nie spróbował tylko wsunal z cm szescienny (bogu dzieki zyje..)... platusy wisza non stop na zebach do gory nogami rozcinajac pokrywki pudełeczek, ale najlepsza jest jedna z młodych parahyban... ta ma inne zainteresowania, usilnie próbuje przyspieszys bieg spraw i co kilka dni robi runvers na plecy, próbujac przejsc wylinke... o co chodzi...??? myslałem ze tylko ja w tym domu jestem walniety???

Mc.Luka
    Guest

Re: same szajbusy .....

hehee- szczerze to nie wiem czemu się tak zachowują- cambridgei wcinający papier toaletowy, platusy wiszące na zębach- no nie wiem- ale zapewne zabawnie muszą wyglądać te platusy wiszące na wieczkach )

loko
    Guest

a daj spokuj .... spac nie mozna.. tylko skrob ... skrob... i tak all the time

rastafaq
    Guest

Hahahahhaha, no niezle, dziwna sprawa, moze masz w pokoju jakies fale albo cos nie daje im spokoju, pierwsze slysze o czyms takim, chociaz moj El coco robi to samo, a geniculata tylko czasem wiesza sie na zebach, ale zaden nie robi runversow hahahah :PPP

Jancur
    Guest

A ja myslalem ze moj pajaczek jest dziwny, gdy probowal wykopac dziure w sciance terrarium

lipton
    Guest

u mie tez dzieja sie dziwne zeczy : vagans np nabija na zeby durze ilosci torfu i tak z 2 godzinki z tym łazi . nastepnie pozbywa sie tego i od nowa
    niewiem oco mu chodzi

hehehe

boehmei fan
    Guest

moze go nakarm hehe ...sorki zartuje ale mam dobry humor dzis
    a tak do tematu kazdy pajak ma swoje fiku myku rozne upodobania

LoGaN
    Guest

to wszystko przez...PELNIE KSIEZYCA :P

werni
    Guest

Witam.
    No opis pocieszny, nie ma co. Mialem podobnie z g.rosea, biegala jak szalona i usilowala wygryzc dziure w sciance szklanego terrarium. Jednak od czasu jak podnioslem temperature z 22 do ok27-28st pajak uspokoil sie i juz nie halasuje po nocy

Iko
    Guest

nie kombinujcie. zwierzyna czuje wiosnę i tyle.

Uprawnienia umieszczania postów