-
Re: Najbardziej Aktywny Pająk
Miałem Irminie przez pół roku i widziałem ją może 10 razy(jak była głodna albo miała za mało miejsca w kryjówce na wyl).B.emilia to chyba najspokojniejszy ptasznik na świecie(raz siedziała 2 tygodnie bez ruchu, nie wiem jak w nocy,czasami sprecjalnie siedziałem do późna żeby sobie ją pooglądać i czasem ruszy łapką:P)A najaktywnijszy z moich pająków to G.rosea
-
Heh. Ale Ci zazdroszczę tego kędziorka. Mój od 7 dni siedzi w norce i nic nie je...
-
Najaktywniejsze są te pająki, ktore mają ciepło i jeszcze mozna powiedzec, ze samce są bardziej ruchliwe od samic.
-
-
Moj kedziorek 8 dni po 7 wylince jak wylazl z kryjowki to prawie wogole tam nie zagladal. Zasuwal po terrarium ostro, szczegolnie w nocy. Latal po szybkach jak jakis nadrzewny. Aktualnie przygotowywuje sie w norce do 8 wylinki, nie przyjmuje pokarmu i prawie sie nie rusza od tygodnia.
-
u mnie rosea:] gdy otwieram pojemnik lata jak nie wiem kto:]
-
co to za rodzaj ten "kendziorek"
bo jestem świeży w temacie ptaszników
-
to jest najbardziej populanry ptasznik brachympelma albopilosum ptasznik kędzierzawy poczytaj jego opis na tej stronce
-
hehe jak otwieram pudełko to i crawshyai lata jak oszalały, niejadek zasrany
-
hmmm akurat moja geniculata podobnie jak murinus duuuuza wiekszosc zycia spedzaja bez ruchu, moze maja za dobrze u mnie :P
słyszałem że irminia jest bardzo aktywna
Uprawnienia umieszczania postów