Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: Najbardziej Aktywny Pająk

Psalmopoeus
    Guest

Re: Najbardziej Aktywny Pająk

Miałem Irminie przez pół roku i widziałem ją może 10 razy(jak była głodna albo miała za mało miejsca w kryjówce na wyl).B.emilia to chyba najspokojniejszy ptasznik na świecie(raz siedziała 2 tygodnie bez ruchu, nie wiem jak w nocy,czasami sprecjalnie siedziałem do późna żeby sobie ją pooglądać i czasem ruszy łapką:P)A najaktywnijszy z moich pająków to G.rosea

mIRO
    Guest

Heh. Ale Ci zazdroszczę tego kędziorka. Mój od 7 dni siedzi w norce i nic nie je...

Hari
    Guest

Najaktywniejsze są te pająki, ktore mają ciepło i jeszcze mozna powiedzec, ze samce są bardziej ruchliwe od samic.

Diabolo
    Guest

najaktywniejszy z moich pajakow to chromatopelma. w sumie to prawie pol dnia chodzi i pajeczyne roklada )

drugim z aktywniejszych to p. ornata. jesli nie siedzi w gniezdzie to potrafi cala noc po calym terrarium chodzic teraz troche zaprzestala wedrowek bo jest kilka dni po wylince )

Jancur
    Guest

Moj kedziorek 8 dni po 7 wylince jak wylazl z kryjowki to prawie wogole tam nie zagladal. Zasuwal po terrarium ostro, szczegolnie w nocy. Latal po szybkach jak jakis nadrzewny. Aktualnie przygotowywuje sie w norce do 8 wylinki, nie przyjmuje pokarmu i prawie sie nie rusza od tygodnia.

rosea
    Guest

u mnie rosea:] gdy otwieram pojemnik lata jak nie wiem kto:]

Pavlo
    Guest

co to za rodzaj ten "kendziorek"
    bo jestem świeży w temacie ptaszników

roko
    Guest

to jest najbardziej populanry ptasznik brachympelma albopilosum ptasznik kędzierzawy poczytaj jego opis na tej stronce

Neo2
    Guest

hehe jak otwieram pudełko to i crawshyai lata jak oszalały, niejadek zasrany

mich
    Guest

hmmm akurat moja geniculata podobnie jak murinus duuuuza wiekszosc zycia spedzaja bez ruchu, moze maja za dobrze u mnie :P

słyszałem że irminia jest bardzo aktywna

Uprawnienia umieszczania postów