-
Proszę o ocenę hodowców...
Mój kolega poprosił mnie o zapytanie się o ocenę agresywności Vagansa. Jaki jest on agresywny jak dorośnie?
-
Re: Proszę o ocenę hodowców...
jak już było często pisane jest to cecha osobnicza jedne są mniej drugie więcej agresywne mój jak włożyłem ręke to mnie zaatalowal jest to dorosly osobnik natomiast młody woli się schować ale ogólnie należą do pajaków które w kasze sobie nie pozwalają nadmuchać
-
roznie bywa
ja swojego L8 albo L9 biore na rece ale czasami sie nei da bo odrazu okazuje zlosc ;/
-
Co do agresywności B.vagans zdania są podzielone...jak było już pisane, wszystko zależy od osobnika - jednak z pewnością...B. vagansy należą do najagresywniejszych przedstawicieli Brachypelma :] :P
Mój samiec B. vagans po 9 wyl. jest bardzo agresywny i rzuca sie na wszystko, podmuch powietrza, krople wody...
-
Poczytaj archiwum. Powiem jedno - nie są agresywne, są nieprzewidywalne.
-
nie wiadomo co sie po nich spodziewać:] inne sa spokojne inne agresywne jak .......
-
mIRO napisał(a):
> Mój kolega poprosił mnie o zapytanie się o ocenę agresywności
> Vagansa. Jaki jest on agresywny jak dorośnie?
>
jest taaaaaki agresywny... a nawet taaaaaaaaaki
A na serio, to zalezy od osobnika, choc wiekszosc jest pobudliwa, wyczesuje wloski i przyjmuje postawe obronna.
Kup i sprawdz.
-
Moje vagansy roznie reagowały na kontakt ze mna! Powiem szczerze, ze to zalezy do osobnika. Cala prawda wypisana jest wyzej!!
Pozdrawiam SamsoN
-
Ja mam samice - siedzi sobie spokojnie, nawet nie zauważyłem czy jest agresywna, bo w sumie jak ją włożyłem do terra w listopadzie to tak tam jest i wrzucam jej tylko świerszcze i podlewam - raczej sie kuli jak coś, ale się jej boje i tam nie grzebie.
-
moje vagansy jak dorosle sa to sa spokojne, ale czasme strasza i sie wyczesuja.
Uprawnienia umieszczania postów