Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: Wszystko mnie swędzi

Nazar
    Guest

Re: Wszystko mnie swędzi

Astmy czy ataku astmy. Sprecyzuj pytanie

Pozdrawiam

NAzar

Masa
    Guest

Chyba astmy jako choroby a nie samego ataku.....

Baku
    Guest

ataku mozesz dostać jak jesteś hory prawie od wszystkiego a włoski przy długim kontakcie mogą ją wywołać

Nazar
    Guest

No nie wydaje zeby od kontaktu z wloskami ktos mogl sie nabawic astmy jako choroby. Ataku owszem

Pozdrawiam

Nazar

Baku
    Guest

oczywiście ze moze ... astma jest chorobą alergiczną a te włoski są silnymi alergenami ... ps: astmy morzesz dostać od zakuzonych pomieszczeń nawet

loko
    Guest

ciesz sie ze dostałes włoskami stromatopelmy... hahahha wtedy jest prze.......bane, choc bogu dzieki nie wyczesuje sie... ale z wylinkami trzeba ostroznie hahahah... mi nawet wapno nie pomogło...

RAMMSTEIN1
    Guest

tez pare razy dostalem wloskimi, swedzialo okropnie moja reka powiekszyla sie pare razy i mialem ochote skore zdrapac ale na szczescie minelo :]

Awikularia
    Guest

Wloskami Stromatopelmy? Hmmm... ten gatunek nie wyczesuje wloskow, o ile sie nie myle... Ja kilka razy na tydzien sie drapie.... Zaczynam sie przyzwyczajac. Na szczescie nie trwa to za dlugo...

Foxtrott
    Guest

mnie kilka tyg temu vagansik tyczesal i swedzialo i bolalo jakies 3 dni, ale pomagaja kremy nawilzajace

loko
    Guest

stromka nie wyczesuje jak napisałem ale jak sie głupio wylinki z bliska oglada( tak jak ja) i oczki trze potem.. to fajnie nie jest ),
    Awika please.. załatw mi e. cyanognatusa, tyle czasu juz próbuje i nic. a Twoj jest słodki ) cudeńko )

Uprawnienia umieszczania postów