-
Wszystko mnie swędzi
Witam serdecznie, trochę mnie nie było. Robiłem dzis małe przeprowadzki u pająków, grzebałem w pudełeczku z wylinkami itp.
Teraz zaraz zwariuje - swędzi mnie strasznie; początkowo nie kojarzyłem i zacząłem podejrzewać kota, że pchły mi się w pokoju od niego zalęgłý.
ZATARŁEM powiekę i usta - wyglądam jak bym był chory - czerwone oczy itp!
To przez te włoski ???
-
Re: Wszystko mnie swędzi
hahahah.... nio przez włoski... )
-
zjedz sobie wapno...szybciej Ci przejdzie
-
aaaa i staraj się nie przecierać oczu gdyż znam kolesia który ze tak patrzaly uszkodził na pare miechów
-
hehe ja kiedys sprawdzałem w terra z kędziorem czy przypadkiem nie śmierdzi w środku, no i zem sie tak dość dobze zaciągnoł z terra - nieciekawie było no ale 30 min i przeszło całkiem (pieczenie i swędzenie)
-
Ja raz w zyciu dostalem wloskami... po twarzy i uczucie bylo tak wspaniale, ze myslalem, ze zedre sobie buzke nozem kuchennym, ale po paru dniach to pieczenie i swedzenie znacznie przeszlo i od tej pory nigdy nie zblizam glowy na odleglosc mniejsza niz 30 cm od pajaka ... jak na razie skutkuje.
-
ja mialem taka przygode w piatek.grzebalem u mojego bialokolanowca a ten nagle chybnal i obrzucal mnie kudlami.spoko tylko rece swedzialo i pieklo piekielnie ale dzis juz prawie ok.tylko od czasu zaswedzi
-
na mnie naszczęście albopilozy nie działają ale jak od blondi dostałem to mi bombelki na dłoniach ( takie małe badziewka ) tydzień sie trzymały :P
-
-
Kiedys slyszalem opinie ,ze mozna dostac astmy z powodu wloskow gdy sie dostana w duzej ilosci do pluc??prawda to czy bujda???
Uprawnienia umieszczania postów