Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: PRośba o pomoc

RRD
    Guest

PRośba o pomoc

Porsze nie usuwajcie tego orady wiem że ten temat napewno był poruszany ale mi strasznie zależy żeby poznać waszą opinie !! Mojemu smithi L3 zaczął ciemnieć w kilku miejscach odwłok czy to oznaka wylinki ??

rastafaq
    Guest

Re: PRośba o pomoc

tak

morda
    Guest

Tak to oznaka wylinki.

rado120
    Guest

jak wiesz ze byl juz poruszany temat ten to po co jeszcze raz poruszasz jak z pewnoscia wiesz jaka jest odpowiedz.
    Co do twojego pytania to odpowiedz brzmi TAK!!!!! i nie poruszaj juz wiecej tego tematu jak twoj smithi bedzie sie zblizal do L4 ;P

Atrax Robustus
    Guest

Nie, akurat w przypadku Twojego pajaka natura zmienila zasady i to na pewno nie jest wylinka

Zreszta skoro czytales, ze to oznaka wylinki i jest to potwierdzone, to nie ma sensu sie pytac, bo wiadomo.

pac
    Guest

hehehehehe "prosze nie usuwajcie chociaz i tak wiem co mi powiecie" )))

SamsoN
    Guest

Ja czasami ludzi nie rozumie :P Wiecie co...ja tez mam prawie nowa smithi L3 i ciemnieje na odłoku Co to moze byc??? Mam nadzieje, ze to nie plesn Ha ha ha:P

RRD
    Guest

tak ale czy to napewno wylinka bo mniejszcza częśc jest ciemno czarna reszta odwłoku jest jasno czarna ?? nie jest to jakaś choroba ??

rastafaq
    Guest

no comment

madOx
    Guest

Moj vagans(wyl4) ma cos podobnego. Teraz sie w norce juz 3 dzien. Jedyna oznaka , ze zyje jest to , ze jak przychodze z pracy i patrze to wyglada jakby taifun przeszedl w srodku. Norke oczywiscie zapajeczynowal tak, ze go nie widac.
    Teraz tylko pozostaje czekac.....

Uprawnienia umieszczania postów