-
OT: PSHP - Oficjalne stanowisko
Ale syf!!! Poprostu syf!!! A najgorsze jest to, że to wszystko MOJA wina!!! Zatem, aby ukrucić wszystkie plotki i dopowiedzieć wszystkie niedomówienia naświetlę tu troszkę sprawy bierzące PSHP.
Co do OFICJALNEGO logo PSHP i tzw. "konkursu" na nie rozpisanego to prace proszę wysyłać na oficjalny adres e - mail PSHP: pshp@pf.pl. Poza logo znajdującymi się na stronie konkursu - pshp.w.interia.pl i tymi które zostaną wysłane na maila (co równa się umieszczeniu ich przeze mnie, lub PMajdana na stronce konkursowej) żadne inne loga nie biorą udziału w konkursie. Głosy można oddawać TYLKO I WYŁĄCZNIE na stronie konkursu. Logo wyłonione w tym konkursie będzie oficjalnym logiem PSHP. Narazie będzie używane tylko na stronce i ewentualnie na firmowej papeterii w mailach. Ponieważ z powodów raczej oczywistych w najbliższym czasie nie zamierzamy rozpoczynać działalności gospodarczej.
Logo powinno spelniać następujące warunki:
- nie ma być za duże (owszem można je potem zmniejszyć, ale niech autor zadba by nawet po radykalnym zmniejszeniu było ono nadal czytelne)
- ma być czarnobiałe, lub greyscale
- ma zawierać pełną nazwę: "Polskie Stowarzyszenie Hodowców Ptaszników"
Projekty spełniające te 3 warunki będą przyjmowane i publikowane na stronce. Co do kolorowych logo znajdujących się już na stronce prosimy autorów o nadesłanie ich projektów w greyscale.
Kolejna sprawa to działalnośc PSHP na najbliższe tygodnie/miesiące. Najpierw zakończymy konkurs na logo. Poten planujemy założyć naszą stronkę i rozpocząć wydawanie biuletynu informacyjnego. W międzyczasie planujemy dokonać formalnej rejstracji naszego stowarzyszenia, ustalić statut, założyć pierwsze siedziby itp.
Sprawa ostatnia dotyczy naboru członków. LUDZIE ZGŁASZAJCIE SIĘ DO MNIE NA GG 3496826, LUB MAILA pshp@pf.pl!!! Narazie potencjalnych członków jest mniej niż 15, co oznacza, że nie ma sensu męczyć się z zakładaniem działalności, statutem i przy okazji obciążać sobie konto, bo NIE MA DLA KOGO!!! Nie chcę tu obrażać osób znajdujących się na tej liście, ale tak naprwadę jeśli chętnych nie będzie conajmniej 2 x więcej, to wysiłki moje, Cizara i PMajdana (który praktycznie dołączył na stałe do PSHP squad) na nic się nie zdadzą. Przy 15 osobach PSHP szybko się rozpadnie, a masa czasu i pracy poświęcona przesz WSZYSTKICH pójdzie na mrane. Zatem rysujcie loga, zapisujcie się na listę potencjalnych członków i dyskutujcie o nas - nie pozwólcie by ten wątek umarł!!!
samozwańczy, fanatyczny przywdóca PSHP
Otaku
Uprawnienia umieszczania postów