-
Re: OT: PSHP - Oficjalne stanowisko
Chec stworzenia stowarzyszenia tez mozna zachowac dla siebie, mozna wyrazac pozytywne jak i negatywne zdanie, chyba na tym polega demokracja, o ktorej ktos tam wspomnial, chyba ze chcecie sluchac samych komplementow i glosow poparcia. Co do szukania w starszych postach, chcesz zrobic broszurke ( to chyba bachus pisal ) i tak wejdzie jakis zoltodziob i napisze poraz kolejny "wiem ze bylo 10000x ale..." nikomu nie bedzie chcialo sie szukac, przynajmniej jak dotad kazdy w kolo walkuje te same pytania. Stronka moze istniec bez ztowarzyszenia, skladki nie przejda - malo kto jest na tyle dziany. My krytykujemy a wy tylko gadacie i jak narazie nic z tego niema ( logo - hahaha, juz cos :P )
-
1). Chęć stworzenia stowarzyszenia była ogłoszona na forum dla wzbudzenia zainteresowania, jeśli tak ciężko się domyśleć.
2). Demokracja - owszem, konstruktywna krytyka - jak najbardziej, wyśmiewanie i złośliwe uwagi (zwłaszcza osobiste) - domyśl się.
3). Masz pole do popisu, wymyśl coś, żeby nie pojawiało się 10000 postów, na które ostatnio prawie nikt już nie odpowiada, za to 'elita' chowaczy (oczywiście nie hodowców) ma prymitywny ubaw robiąc początkującym docinki.
4). Kto straci, a kto zyska na tym czy innym pomyśle nie powinno interesować wszystkich wokół, chyba że rzeczywiście niektórzy życzliwie martwią się o moje sprawy finansowe to podam numer konta i możecie wpłacać datki.
5). Koniec... idę spryskać moje początkujące terrarium, nakarmić niedoświadczonego pająka i pozbierać drobne z chodnika, żeby mieć na składkę........
-
nie ktorzy klienci po prostu nie beda obslugiwani......
mam wrazenie ze z takim podejsciem jak widze sporej czesci to bedzie wielkie G.......
-
-
1). nie ciężko, nie zrozumialeś o co mi chodzi
2). konstruktywna krytyka - stowarzyszeniem powinni zająć się doświadczeni "hodowcy" ( moze dla Ciebie to nie jest konstruktywna, kazdy moze interpretować jak chce)
3). na głupote nie ma leku, smiech to zdrowie
4). i nie interesuje
5). Czesc jak czapka, pozdrów ojca buty :P
-
Poczytajcie Ustawę o stowarzyszeniach najpierw. Pomyślcie o Walnym Zgromadzeniu członków przynajmniej raz do doku i pomyślcie, kto przyjedzie na wasze walne, aby przegłosować wam statut i uchwały. Chyba, że we Wrocławiu - tam jest jakieś Pajęcze Zagłębie i rzesza hodowców )
Ale powodzenia! W sumie nie ma co krytykować. Mamy demokrację można się stowarzyszać do woli. Pozdrawiam
-
mamy demokracje mozna krytykowac :P
Uprawnienia umieszczania postów