Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: OT: PSHP - Oficjalne stanowisko

PMajdan
    Guest

Re: OT: PSHP - Oficjalne stanowisko

Logan - racja!

KoReXoN
    Guest

Więc tak. Ja mam pomysł aby osoby którym idea PSHP się nie podoba, nie tworzyły swego rodzaju antyreklamy. Ludzie (pomysłodawcy całego przedsięwziencia) niech robią dalej swoje, w tylo osobowym teamie jaki jest.
    Przyznam się bez bicia, że nie wiem w jaki sposób chcecie zwiększyś popularność ptaszników.Możecie zrobić wlepki. Ich projekt porossyłać pocztą elektroniczną do terrarystów z różnych miast, a oni je będą wlepiać w tramwajach i autobusach.
    Ja nie mam swojego zdania, i pozostane neutralny.

Fryta
    Guest

heh . składka nie zawsze wiąże się z działalnością gospodarczą. Poza tym musicie mieć jakieś oficjalne źródło finansowania (zapis w statucie). I naprawdę pomyślcie już nad statutem!!! To podstawa.

Zresztą, po co wyważać otwarte drzwi...

Atrax Robustus
    Guest

A ja powiem tak.
    Skoro panowie chca podjac to ryzyko, to prosze bardzo. Zycze im powodzenia.
    Jezeli to nie ma najmniejszego sensu, to sami sie o tym przekonaja, jezeli stowarzyszenie upadnie...chyba, ze bedzie tak dobrze zorganizowane, ze stale bedzie zyskiwalo nowych czlonkow... bedzie mialo zorganizowane cele i program i nie upadnie.
    Nie ma nic lepszego niz nauka na wlasnych bledach. Obie strony (i entuzjasci i sceptycy) maja swoje racje i ustalanie wyzszosci jednych racji nad drugimi mija sie z celem, bo czas pokaze jak bedzie.
    Dlatego wlasnie ja patrze na wszystko z boku i zycze przyszlym zalozycielom powodzenia w rozwinieciu planow, bo nie mam interesu w krytykowaniu ich pomyslu, gdyz jesli takie stowarzyszenie powstanie, to ja nic na tym nie strace :]
    To oni biora na siebie to ryzyko i maja tego pelna swiadomosc, ze cos moze nie wypalic. I ta swiadomosc powinni miec wszyscy, ktorzy zamierzaja w tym uczestniczyc... zawsze jest ryzyko.

KoReXoN
    Guest

Zgadzam się z przedmówcą. Tylko nie rozumiem, czym oni tak ryzykóją? Co mają do stracenia oporócz czasu?

Awikularia
    Guest

Re: PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ

Wiem. Ale czasami robie odstepstwa od poprawnej polszczyzny. Jak inni moga, to ja tez chce.

dee jay
    Guest

Re: PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ

se piszcie jak tam che

Atrax Robustus
    Guest

Jezeli wlozyliby w to jakies pieniadze, a stowarzyszenie by nie wypalilo, to bylaby i strata pieniedzy.

KoReXoN
    Guest

No fakt.

Piotrw126
    Guest

do Filip79

masz racje tam trzeba bylo pokrzyczeć ale po co tu krytykować??

jak mysli sie "Boze jake gląby itd" to po co pisać i ludzi wnerwiać ??

Mozna zachować to sobie prawda??

Uprawnienia umieszczania postów