-
Re: terra dla lividum
Amerykanskie podejcie do hodowli.. i to te lepsze podejscie (gorsze przewiduje ze siedzialy by w pudlach "po kremie" z min. iloscia podloza).
-
Chcesz sie zalozyc ze jezeli nawet "gorka" w tym miejscu zniknie to powstanie podobna w innym? Stawiam na to.... ile chcesz?
-
Pomysl....... "zaden". Nie widze w nim nic specjalnego. Cobalt jaki by nie byl i tak sam wybuduje ci gorke w tym czy innym miejscu (tak maja..) a drzwiczki robil bym inaczej. Moze ciag terrariow przedzielanych pleksa, szklem czy czyms takim a forma mniej wiecej jak z twoim skosem tyle ze w skosie drzwi (o ile rozumiesz o co mi chodzi.. zdjec ani rysunkow nie chce mi sie produkowac - nie mam czasu...).
-
to nie ja robiłem drzwiczki, takie terraria są u mnie w sklepach dostępne, czytaj dokładniej
-
Mozesz zlecic wykonanie na zamowienie a tymi "podzielnymi terrariami" z czasem zapewnisz sobie wiecej miejsca mniejszym nakladem materialow. U mnie wyglada to podobnie z tym ze nad 4 kolejnymi boxami u gory (terraria maja po 12boxow w kazdym) jest jeden pojedynczy box doprowadzajacy swiatlo (czytaj cieplo..). Czyli 3 zarowki na 12 terrariow a nie 12....
Uprawnienia umieszczania postów