Nie, no bez jaj..... W afryce zyje mnostwo ptasznikow.... Mamy zapchac caly temat? Masz podane kilka linkow, sprawdz sobie, to jest wcale latwe....
Nie, no bez jaj..... W afryce zyje mnostwo ptasznikow.... Mamy zapchac caly temat? Masz podane kilka linkow, sprawdz sobie, to jest wcale latwe....
wlasnie o to mi chodzi, tu mu podajecie linki a ten sobie zyczy aby mu wszystkie wypisac w tym poscie.....
mi nie chodzi o to zebys mi wypisal wszystkie nazwy ptasznikjow tylko dal link do strony gdzie jest wypisane paranascie nazw lacisnkich nmazw ptasznikow
a ty mi dajesz jakas glupia strone o jakims gownie i jeszcze trzeba szukac
prosze o zamkniecie tego watku bo sie juz wyczerpal i jak znam zycie to sie zarazprzerodzi w porzadna klotknie
hehe...(...)jeszcze trzeba szukac
jak zawsze, kazdy na gotowe ehhh....
dostales link...dal link do strony gdzie jest wypisane paranascie nazw lacisnkich nmazw ptasznikow
dokladnie RAMMSTEIN1 o to mi chodzi, (prawie ) kazdy chce isc na gotowe, a jak ktos mu pomaga to zaraz wielce wqrzeni i obrazeni. w jednym Robson masz racje ( zamknicje ten watek, dostal to co chce, a jak nie umie wykorzystac to jego sprawa.
pozdro