-
Chomiki zamiast myszy??
Czy można dawać pajączkowi chomiki zamiast myszy??
pozdrawiam!!!!!!!
-
Re: Chomiki zamiast myszy??
ufffff czego wy ludzie nie wymyślicie niby można ale sie odradza gdyż są bardzo agresywne chomiki raczej dla węży jak już to awaryjnie ale karmi się ogólnie myszami!! więc jeżeli życie pająka ci nie miłe to karm
pozdro!
-
malutki chomik raczej nic nie zdziala, a pajak tez bezbronny nie jest
-
rastafaq awaryjnie owszem można tak jak napisałem ale nie wiemy o jakiego dużego chodzi ardiemu
-
racja.. chomiki są dość agresywne.. dlatego jeżeli już koniecznie chcesz dać pająkowi chomika, to daj noworodka..
-
male oseski - mozna
-
Mi by tam bylo szkoda dawac chomika, ale z braku laku...
Malutki, sliczny, slodki chomiczek nabity na szczekoczulki ma raczej male szanse na zrobienie krzywdy pajakowi w agonalnych ruchach.
-
Dajcie spokój tym gryzoniom, wiosna się zaczyna, a wiosną żarcie leży na ziemi wystarczy tylko trochę sprytu, albo siatka dużego kalibru.
W domu chowam pająki i chomika i raczej nie zamierzam dopuścić do degustacji, a jak brak wam turpistycznych wrażeń polecam "Martwicę mózgu" ...
pozdrawiam Rewja
-
chomik to gryzon jak kazdy inny, komus myszka moze sie wydawac sliczna i slodka....
-
Wiosna, gdzie )
Tak poważnie to dawałem całkiem sporego chomika - ale jeszcze ślepy. Blondi i pulchra skonsumowały po sztuce. Obrazek w załaczeniu z końcówki uczty
Uprawnienia umieszczania postów