Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: wielka ucieczka w wykonaniu p.murinuska :]

Baku
    Guest

wielka ucieczka w wykonaniu p.murinuska :]

no właśnie nawiał mi murinusek l6 :]

skubańce szybkie są ....

.... od teraz wszelkie przy nim prace prowadzone będa po uprzednim usunięciu go z terra :]

roko
    Guest

Re: wielka ucieczka w wykonaniu p.murinuska :]

ehehhe baku właśnie zakupiłem murinusa zobaczymy ale muj jest młody 1-2 wylinka

Baku
    Guest

uwazaj na tą bestie ... :] nie obyło się łapanie bez 2 pudełek i 3 patyczków : ] a i tak farta miałem ze w dobrym kierunku pobiegł - jak wyskoczył z terra to spadł prawie metr dalej :]

Frontside
    Guest

ludzieeee... tak jakbyscie nie wiedzieli co kupujecie. Pewnie nawet nie wiedziliscie! Roko... mowisz ze twoje sa male tak... hehehe wiec dowiedz sie ze sa jeszcze szybsze niz starsze! a nastepnym raze dowiedzcie sie czegos o zwierzaku zanim go kupice!!!!!!

roko
    Guest

spoko frontside dowiedziałem się coś o nim i dobrze wiem że jest szybki i narazie jest w malym pudeleczku w którym nie będe ingerować nie jestem z tych co zaraz z albopilosy przechodzą na murinusa

MAjStER
    Guest

a ja przeszedłem z albopilosy na murinusa i jestem bardzo zadowolony.. samica po 9 wylince i jest teraz bardzo spokojna.. mogę jej otworzyć terra, a ona jedynie się skuli.. tak więc baku nie martw się.. jeszcze 3 wylinki i się uspokoi :] mam nadzieję..

morda
    Guest

Jak się go nie denerwuje to jest to pająk bardzo płochliwy. Jeśli zacznie się mu rozwalać pajęczyne zacznie się stawiać i to najczęściej w gnieździe. Ot, cała psychika "słoneczka".

MAjStER
    Guest

hehe.. mojej samicy można nawet dotknąć(oczywiście patyczkiem), a ona ani śmie atakować.. wie kto tu rządzi

bachus
    Guest

Tu nie chodzi o to, żeby się bać albo nie bać pająka, ale o to, żeby się bać o pająka, który przy niedostatecznej uwadze hodowcy, uciekając z terra, co jest naturalnym odruchem, sam może sobie narobić krzywdy.

Baku
    Guest

nie chce sie spierać ale sądze ze wiem o nim więcej od ciebie .....

Uprawnienia umieszczania postów