-
ŚWIETNY POMYSŁ NA POJEMNIK Z WODĄ!!!
Mam świetny pomysł na pojemnik z wodą, o którym część bywalców formum już zapewne wie. Dla małego pająka dajcie po prostu... muszelkę o średnicy jednogroszówki lub większą, w zależności od wielkości pająka! Odwraccie ją środkiem do góry i kilka kropelek wody dajecie... ALE NAJPIERW ZAGOTUJCIE MUSZELKĘ!!! NIE BĘDZIE PRZEZ TO ŚMIERDZIALA, JEŚLI SAMI JĄ ZŁOWILIŚCIE, A PRZY OKAZJI ZOSTANĄ ZABITE BAKTERIE ITP. TYLKO GOTOWAC W NIEOSOLONEJ WODZIE!!
Zastanawiam się jeszcze, czy nie można by było zastosować muszelki jako kryjówki...
DO MODERATORA:
SORRY ZE JAKO NOWY TEMAT, ALE PO CHILI DOPIERO SOBIE PRZYPOMNIAŁEM, ŻE MIALEM TO NAPISAC.
-
Re: ŚWIETNY POMYSŁ NA POJEMNIK Z WODĄ!!!
temat z muszelką już był ja osobiście preferuje dla młodych jakiś korek a dla starszych popostu małą miseczke dla gryzoni
-
ja wiem czy taki świetny pomysł naczynie jak kazde inne a jezeli chodzi ci o naturalny wygląda to tez niebardzo, co ma wspólnego muszelka z ptasznikiem - ja tam polecam wieczka od plastikowych pojemniczków itp
-
poprostu genialny gratuluje
-
-
ja stosowałem dla mojej małej rosei połówkę orzeszka laskowego. ale zrezygnowałem, bo szybko mi woda parowała:]]
-
Ale po co kombinowac nie wystarczy jesli ptasznikowi da sie pokarm z kturego wyssie wrzystko razem z substancjami wodnymi lub kilka kropelek dac do pudeleczka. Mysle ze w zupelnosci wystarczy
-
dobry patent to łupina od kokosa ucinamy kawałek i mamy kryjówke i miseczke
-
ten kokos to doprawdy oryginalny pomyslzapewne sie pierwszy raz pojawil, moze ktos juz wczesniej na to wpadl ???
-
ja swojemu (albopilosum) dalem i ja zakopuje
Uprawnienia umieszczania postów