Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Robak postrach pająka? i kilka pytan...

rado120
    Guest

Re: Robak postrach pająka? i kilka pytan...

zapraszam bart_n to ci pokarze mojego kedziora ktory tak robi, wyciagnolem calego robaka ktory po srodku mial dziurke z ktorej cos wylewalo sie chyba sam robak tego sobie nie zrobil

Masa
    Guest

mIro...jesli to maly ponk to daj mu polowe maczniaka to zawsze sie sprawdza...co do wylniki....jesli to twoj 1wshy spider to mozliwe ze bedzie mial wylnike ale ty tego jescze nie umiesz rozpoznac...poczytaj posty i faq....Dobrej nocy

Bart_n
    Guest

oj Radek Radek jak ci sie taki fenomen zdazył to potem niepisz ze ci ptaszniki dla checy zabijają bo potem śmieszne artykuły w gazetach będą znowu... :-D mialem pare agresywnych ptaszników no ale bez przesady... nie uwieze ci w to ze twój kędzior zabija wszystko co do terra wpadnie :-) :-) :-)

rado120
    Guest

nie napisalem ze wszystko, pensety i mojej reki nie zabil, no ale spoko Bartek masz racje, wiadomo ze to nie mozliwe zeby zabil maczniaka i nie zjadl go

Bart_n
    Guest

Słuchaj człowieku "zeby zabil maczniaka i nie zjadl go" to nie to samo co ZABIJA DLA CHECY - tu nikomu nie zaimponujesz takim czymś chyba ze jakiś początkującym którzy będą w tobie widzieli poskramiacza besti...

Bart_n
    Guest

juz nie wazne - sprawa wyjaśniona... ehhh niema sensu takie coś

rado120
    Guest

pierdolnolem glupote i juz Bart_n ma racje, sprawa wyjasniona

rado120
    Guest

oj miro, to wszystko byla sciema, nie ma takich pajakow co zabijaja dla checy nie wiesz we wszystko co sie pisze na tym foum ;P to wszystko bylo podkolorowane ;P

Atrax Robustus
    Guest

Zwierzeta nie zabijaja dla checy... chyba, ze mowimy o jastrzebiach wedlug Pratcheta

Zreszta nie trzeba byc zbytnim mozgiem, zeby wiedziec, ze zwierzeta nie zabijaja dla przyjemnosci, wiec nie sadze, aby ktokolwiek z poczatkujacych w to uwierzyl... no nie mIRO?

mIRO
    Guest

KURDE CO SIE MNIE TAK CZEPIACIE??

JA WIEM, ŻE ZWIERZE ZABIJA JEŚLI MUSI I TYLKO WTEDY!!!

z poważaniem
    ...:: mIRO ::..

Uprawnienia umieszczania postów