-
Robak postrach pająka? i kilka pytan...
Czy wasze małe pająki też uciekały przed mączniakami? Wpuściłem wczoraj mojemu pająkowi żywego mączniaka do pojemnika, mączniak wszedł do norki pająk a pająk ucieka. Wma sie tez to zdarzalo?
Mój pająk wczoraj w nocy nie wychodził wogóle z norki (poza chwilą, gdy uciekał przed mączniakiem). Czy nie wiecie co jest grane? Może będzie miał wylinkę? Nic nie zjadł w nocy (tego wpuszczonego robaka wziąłem i pokroiłem :-) )
-
Re: Robak postrach pająka? i kilka pytan...
poczytaj FAQ
możliwe ze bedzie miał wylinke...
-
A mozliwe, ze pajak nie ma ochoty na lazacy pokarm. Ubij macznika i daj pajakowi do jedzenia - najlepiej zostaw na noc. Rano zobaczysz, czy cos skubnal. Jak nie to: a) zbliza sie wylinka, b) nie jest glodny.
-
JA slyszalem juz kikla razy ze "maly pajak nie chcial jesc maczniaka", uciekał, a po przekrojeniu go na pol (maczniaka oczywiscie) zucil sie na ofiarae i zezarl odrazu PINKI I SWIERSZCZE RULEZ!!! I MUCHY.
-
Awi, pisal ze nie zjadl w nocy tego pokrojonego )
nie jest glodny albo wylinka.
-
moje pajaki nie jedza gdy sie zblizaja do wylinki a tak to wcinaja, a jak im sie nie chce jesc to zabijaja dla checy maczniaka
-
rado120 napisał(a):
> moje pajaki nie jedza gdy sie zblizaja do wylinki a tak to
> wcinaja, a jak im sie nie chce jesc to zabijaja dla checy
> maczniaka
Kurde ty to masz fajnie. A po których wylinkach są? Może mój też bedzie tak dla chcecy zabiajał. Jest wkońcu po 2 czy 3 wylinkach...
-
zaden ptasznik nie zabija dla checy, to niesą mordercy psychopaci - pająki zabijają poto zeby zjeść a nie dla chcecy..., no chyba ze dla obrony ale przed jakąś larwą to raczej nie muszą sie bronić... więc rado120 coś żeś podkolorował to ;-)
-
Diabolo, to mial do wyboru jeszcze podpunkty a) i b)
-
rob tak jak avi mowi
ja swoim pajaczkom L3-L4-L5 podaje bialego robaka na noc
a wczesniej gniote mu penseta lebek (zeby sie nie ruszał - zeby sie nie wkopal w torf )
pajaczki L3-L4-L5 3ymam w pojemnikach na mocz i klade robaka ze zgniecionym lbem na torfie i pajak przewaznie je go w nocy nigdy od razu po wlozeniu
3eba byc cierpliwym... tak jak z wylinkami )))
Uprawnienia umieszczania postów