Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Kto ma samice Haplopelmy Lividum?

Kto ma samice Haplopelmy Lividum?

Masz ja? Serio? A czy rzeczywiscie ma takie OBLEDNE kolory jak na fotkach terrarium.com.pl?

Atrax Robustus
    Guest

Re: Kto ma samice Haplopelmy Lividum?

Ja mam samice H. lividum i \ma takie kolory , tyle ze jest jasniejsza.
    A co do fotek, to nie wierz im zawsze, bo czasami dobre oswietlenie potrafi czynic cuda.
    Wystarczy dobrze wyeksponowane swiatlo, aby pajak wygladal jak nigdy przedtem, mimo, ze w zwyczajnym, slabym swietle, konczyny lividum wydaja sie czarne... lub bardzo ciemne.

ja będę mieć na dniach )) i mam nadzieje, że będzie mieć extra kolorki

i tak jej zaczęsto widzieć nie będziesz :]

ja mam schimiditi a to najbardziej naziemna z haplopelm i ją widze tylko tyle co przez norke :]

Nie widzialam nigdy na zywo takiej oblednej H. lividum jak na tej slynnej fotce. Mam kilkuletnia samice H. lividum, bez dodatkowego doswietlania wyglada tak jak w zalaczniki 1...

... A tak wyglada przy dodatkowym doswietleniu. Zdjecia nie zostaly podkolorowane, zreszta po co to robic? Ta samica nie kopie nor, za to robi mnostwo sieci i siedzi na nich. Prosze sie nie bulwersowac na jakosc pojemnika, samica czeka na nowe terra w budynku przejsciowym .

RRD
    Guest

Tak ten pająk jest wypasny !! Mam pytanie do tych co maja ją w swojej hodowli : ile ksztuje taki pajączek np po L6 ?? Czy długo rośnie ?? Wogóle mam malego smith L3 i jestem ciekaw kiedy dojdzie do L7 ??

koleś mi chcial sprzedać po 7 wylince za 80 złotych są drogie poszukaj trochę w archiwum jeżeli chodzi o twojego smiciaka to zależy w jakich jest warunkach

RRD ale pamiętaj że niebieskawe barwy ma samica))

RRD
    Guest

wiem wiem !! mimo tego że jestem początkującym terarystąten smithi L3 to mój pierwszy pająk !! to o lividum czytałem strasznie dużo !! bo ten pająk mi sie strasznie podoba , ale niesety nie nadaje sie na pierwszy raz !!! A może ktoś chce smithi L3 za jakiegoś innego bardziej dojżałego pajączka (np L7 ) ?? moge oczywiście dopłacić

Uprawnienia umieszczania postów