-
Re: PSHP......logo
Ja sobie takie cos na czapke naszylem Obczaj. A ja tam wole "pejnt szop pro sieben"
-
DZiekuje Ci bardzo! A teraz wrzucilem jeszcze dwa nowe [ DO STARSZEGO POSTA OCZYWISCIE ]
-
bardzo profesjonalne logo ..podoba mi sie ....tylko komentarz nie za bardzo............." To logo to 100% mojej pracy...rysunek jest moj wlasny ( a nie jakis z sieci) i takie tam "
-
a to ja wrzucę za chwilę skrawek prac nad grafą na stronke, tylko jeszcze kilka szlifów
a co do loga to chyba majdana póki co najbardziej reprezentatywne
-
Moim zdaniem Math`a jest takie bardziej... no.... e... na miejscu. Poważne. Spox.
-
efekt mojej pracy jak narazie rzucajcie komentarze, sugestie albo mięcho :P
-
dzieki za uznanie...wlasnie o cos takiego mi chodzilo.....mialo byc prosto....i do rzeczy...bez zbednego przepychu...w ktorym by meritum rzeczy umklo...
-
nie chodzi o to rzebym sie chwalil bo nie wtym rzecz...chodzilo mi o to ze roznie ludzie mowia...wiele razy spotkalem sie z rozmyni logani i ..." a wiesz zrobilem super zaje...ste logo...a pojakim czasie okazywalo sie ze gdzies tam za oceanem zrobil ktos cos identycznego lub wykozystal czyjc projekt.....
napewno nie chcialem urazic nikogo kto ma szczere checi i pruboje cos zrobic na Forum.....chodzilo mi raczej o to zeby pozniej nie bylo pewnych niedomowien...i tyle...
dobra dosc tych wywodow.....no moze przesadzilem ...bede baczyl na slowa ))
-
Math: No ja powiem ze logo moze byc, ale szczerze mowiac jestem zwolennikiem najpierw zrobienia strony lub choc ustalenia jakiejkolwiek kolorystyki a pozniej robienia do tego loga (lub calego bannera), bo tak jest wygodniej i latwiej
-
to może zdecydujecie się czy to ma być logo strony, stowarzyszenia, czy też obrazek na koszulkę? Bo coś mi sie wydaje, ze każdy robi co innego.
Uprawnienia umieszczania postów