-
PSHP......logo
No w zwiazku z zawirowaniami dotyczacymi loga PSHP... prosze o wypowiedz w kwesti tego zalacznika...sorry ze daje jako odobny nowy temat ale w poprzednim z przed 3 dni juz jest nieco duzo postow...
To logo to 100% mojej pracy...rysunek jest moj wlasny ( a nie jakis z sieci) i takie tam
Jest zrobiony w Corelu ...../raster, terasowanie + inne zabiegi/ jest gotowy do naswietlania na klisze i do robienia sita....mozna drukowac, nadrukowywac..itd
to jest zmniejszony na potrzeby listy jpeg...
PROSZE O KOMENTARZ
-
Re: PSHP......logo
To co, że dużo postów. Ma być dużo tematów? Logo ok.
-
Logo pierwsza klasa
-
Zgadzam sie z przedmowcami, fajne logo
-
no i bardzo fajnie....jezeli reszcie sie spodoba to sluze.....uprzejmie...
-
Owszem, sympatyczne. W Corelu rysowales SAM pajaka? Bo lepiej recznie narysowac i zeskanowc...
-
PS: 3eba byloz amiescic logo w tamtym poscie. Wygodniej. Wszyscy tam zamieszczaja. Jestes chyba indywidualista... izolujesz sie ;(
-
mialem fote swojej geniculaty....1600x1200...wycialem pajaka /sporo zachodu/ + kilka sztuczek Photoshopowo-Corelowych...niewnikajac w zawile szczegoly i Wuoala!!!
nie powiem 2-3 godzin pracy...jak zwykle najwiecej zabawy to detale i wycinanie pajaka ...korzystanie z roznych masek...i takie tam...
sproboje to dziabnac u znajomego w zakladzie poligraficznym na koszulke i zobaczymy...ale juz teraz wiem ze bedzie spoko...juz nieco sprytnej garderoby sobie upackalem...hehe
-
nie....ale tam by napewno duzo mniej ludzi je zobaczylo...bo to juz starszy post...powiedzmy ze zasosowalem taki TRICK!...hehe..wiem wiem ...nieladnie z mojej strony...
..w kazdym badz razie pobawilem sie z obrazeczkiem i pomyslalem ze mozebylby godny uwagi.......zobaczymy....
-
mi sie bardziej podoba logo PMajdana ze starszego postu;] jak w zal;]
Uprawnienia umieszczania postów