-
Re: Kryjowka ptasznika malego
Wiecie co......??? Wstawilem na ta tekture... po 1 godz patrze... a ona juz miekka i wilgotna... ach ta wilgoc.... teraz jest stara nakretka jako kryjowa zbojecka mojego malego killera, a kamyczki juz zbieram od jutra i kupuje silik. terrarystyczny i skelje mu jaskinie...
-
Bo plastik nie plesnieje :]
-
z silikonem uwazaj najpierw zostaw go na kilka dni po sklejeniu, niech odparuje bo otrujesz małego !!!
-
No proste! Moze nawet i tydzien
-
A po co kryjówki? U mnie kryjówke ma kilka pajączków, ale korzysta z niej w zasadzie tylko jeden. Powoli z nich rezygnuje.
-
po pierwsze jakiej wielkości jest ten ptasznik?? żeby się nie okazało, że L3, a ty mu już dajesz takie wielkie kryjówki.:]
-
Kryjowka jest idealna, nie za mala nie za duza. Teraz wrzucilem mu kawalek " doniczki z tworzywa sztucznego" i kawalek liscia paproci na kilka dni. Ladnie jest A kedzior siedzi na tej paprotce
-
WAZNE!! Kryjowka ptasznika malego
ja tam bym polecal zrobienie kryjówki dla sredniego pająka z ... muszeli :-) NIe wiem czy to dobry pomysł, bo muszelka musi byc w miarę lekka i odpowiednio duża. Mój "Shaggy" (b albopilosum) ma w czyms takim wodę (pająk ma 1.5 cm długosci glowotuowia). Uważam to za dobre rozwiązanie, tym bardziej, że wygotowana muszla nie pleśnieje, a taka z morza Srodziemnego jką ja stosuje na wodę, też nie pleśnieje. No chyba, że nie masz uszelek...
-
Re: WAZNE!! Kryjowka ptasznika malego
Muszla - fajny pomysl na wodopój Ja juz zebralem dzis kamyczki... na jaskinie
Uprawnienia umieszczania postów