Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: WIOSNA IDZIE = nowe papu :]

Re: WIOSNA IDZIE = nowe papu :]

A wasnie ze nie!!! Katnik nie ma szans z ptasznikiem, tyle ze niektore moga miec problem ze zlapaniem go , bo jest b. szybki a te dlugie nogi tez nie ulatwiaja sprawy. Mozesz spokojnie dac. Btw. to jest Kątnik

Nie zdziw się jak kątink będzie miał egzotyczny obiad. Pare razy już tak się zdarzyło, że katnik zjadł ptasznika. Ja osobićie nie podaję innych pająków, os, pszczół i chrząszczy. Świerszcze są i tak najlpesze.

Ja podaję pająki, tylko pająk podany musi być wyraźnie mniejszy od naszego pupila.

_INVISIBLE_
    Guest

Jak tam wolisz, ale pewnego dnia katnik moze najesc sie ptasznikiem. Wtedy zamiast ptasznika bedziesz chodowal kotnika, taka bestia

a mozna ptasznikowi dac bąka (trzmiela)?? o ile mi widomo to nie ma żądła...

PS. karmilem kiedys geniculate malymi pajakami (z łąki), osami, pszczolami i innymi niebezpiecznymi owadami i nic jej nie bylo, ale odkad sie dowiedzialem zeby tego nie robic to pozostaje przy swierszczach...

to masz szczescie ze Twoj pajak nie padl od ukaszenia :>
    a co do baków to raczej nie :P:P

Atrax Robustus
    Guest

Moze sie myle, ale trzmiele sa chyba pod ochrona.

chrabąszcze majowe w żadnym wypadku nie są pod ochroną gatunkową, to szkodniki

Wszystkie trzmiele (tzw. baki) sa w Polsce pod ochrona. Zostawcie je, prosze... One sa takie piekne i puchate......

orlik11
    Guest

tak nowe papu jak za oknem snieg widze

Uprawnienia umieszczania postów