-
Re: WIOSNA IDZIE = nowe papu :]
muchy sa wporzo, naziemne lapia w locie
-
Hmmm wiec wszystko jasne, a jesli chodzi o Chrabaszcze majowe to nie wolno ich podawac gdyz sa one pod ochrona o ile mi wiadomo:]
-
I jest ich coraz miej, niestety... Dajmy wiec spokoj chrabaszczom majowaym . Jet tyle innego robactwa....
-
OK OK no to ich nie zjeby :] Tak se myslalem bo jeden raz widizalem jak cala taka chmara tego latala... A co z biedronkami?
-
Ich barwa ostrzega: nie zezryj mnie, bo tego pozalujesz... Ale moze to dotyczy tylko ptakow... Mysle, ze pajaki by ich nie chcialy, biedronki sa cholernie gorzkie .
-
Awi, skad wiesz jaki maja smak?
-
W gardzieli pajakow wystepuja wyspecjalizowane komorki, rozpoznajace bodzce smakowe.
-
mam również pytanie dotyczące "dziko żyjącego pokarmu"
Czy można by dać małej g rosea (trzecia wylinka) jakiegoś pająka złapanego w domu? A tak wogóle to co to są za pająki? takie z małym ciałkiem i dłuuuuugimi cienkimi nogami? Bo są też takie co są troche podobne do p.murinus, co to jest?
Z góry dzięki!
-
Raczej nie poniewaz katnik moze sie najesc twoim ptaszniczkime. Maja rowne szanse
-
Mich, bo kiedys jedna mi wleciala do otworu gebowego jak szeroko ziewalam...... A pajakow nie radze dawac pajakom - zwyciezy glodniejszy, niekoniecznie ptasznik....
Uprawnienia umieszczania postów