Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: WIOSNA IDZIE = nowe papu :]

Re: WIOSNA IDZIE = nowe papu :]

muchy sa wporzo, naziemne lapia w locie

Hmmm wiec wszystko jasne, a jesli chodzi o Chrabaszcze majowe to nie wolno ich podawac gdyz sa one pod ochrona o ile mi wiadomo:]

I jest ich coraz miej, niestety... Dajmy wiec spokoj chrabaszczom majowaym . Jet tyle innego robactwa....

OK OK no to ich nie zjeby :] Tak se myslalem bo jeden raz widizalem jak cala taka chmara tego latala... A co z biedronkami?

Ich barwa ostrzega: nie zezryj mnie, bo tego pozalujesz... Ale moze to dotyczy tylko ptakow... Mysle, ze pajaki by ich nie chcialy, biedronki sa cholernie gorzkie .

Awi, skad wiesz jaki maja smak?

Atrax Robustus
    Guest

W gardzieli pajakow wystepuja wyspecjalizowane komorki, rozpoznajace bodzce smakowe.

Adam Fojcik
    Guest

mam również pytanie dotyczące "dziko żyjącego pokarmu"
    Czy można by dać małej g rosea (trzecia wylinka) jakiegoś pająka złapanego w domu? A tak wogóle to co to są za pająki? takie z małym ciałkiem i dłuuuuugimi cienkimi nogami? Bo są też takie co są troche podobne do p.murinus, co to jest?
    Z góry dzięki!

_INVISIBLE_
    Guest

Raczej nie poniewaz katnik moze sie najesc twoim ptaszniczkime. Maja rowne szanse

Mich, bo kiedys jedna mi wleciala do otworu gebowego jak szeroko ziewalam...... A pajakow nie radze dawac pajakom - zwyciezy glodniejszy, niekoniecznie ptasznik....

Uprawnienia umieszczania postów