-
Re: Jak wpływa temperatura na norki?
W sumie, gdy ja jeszcze bylem kompletnie zielony sam sie troche martwilem, ze moja smithi nie chce jesc, ale po tygodniowej glodowce dalem sobie spokoj. To jej sprawa, a nie moja. Jak nie chce jesc, to trudno. :]
Dlatego powtarzam z uporem juz od ponad roku, ze niejedzenie, to chyba jeden z ostatnich problemow, jakimi powinien przejmowac sie hodowca, jesli chodzi o ptaszniki. To norma. ;]
-
lepiej zadać o jedno "głupie"pytanie za dużo niż zmarnować zwierza.Teraz wiem i dam mu spokój.
W terrarium nie ma opisu b.angustum, w terrarystyce prawie nic,a książki które kupiłam są bardzo ogólnikowe-obrazki tylko ładne hehe.dobrze,że się można zapytać chociaż się na nas początkujących wyżywacie, zwłaszcza ci co są niewiele dłużej sądząc po dacie dołączenia do forum. dzięki Atrax i Awikularia za cierpliwość.
-
E tam, nikt sie na nikim nie wyzywa :]
Kiedys bylo tak, ze wszelkie tzw. "glupie" pytania byly zadawane notorycznie i nikomu to nie przeszkadzalo, bo nie bylo FAQ, a forum dopiero startowalo, ale wkrotce podstawowych pytan zaczal byc nawal, wiec trzeba bylo cos z tym zrobic.
Jezeli moge dac Ci jakas rade, to hodowla B. angustum jest bardzo podobna do B. albopilosum :]
-
chodzi o to ze kazesz komus czytac faq a sam zadajesz takie pytania "na poziomie"
-
rastafaq fajny gość.też tak pomślałam tylko
wolałam się nie odzywać.PMajdan taki sam specjalista jak ja!!!!
-
Iko, jezeli chodzi o B. angustum - kiedys taki opis na pewno gdzies powstanie... Ale na razie nie ma potrzeby - jezeli chcialabys sie czegos dowiedziec o tym gatunku, to poczytaj opis np. Brachypelma smithi czy Brachypelma albopilosum, zamieniajac jedynie nazwe ptasznika na Brachypelma angustum.
-
Haha. Zaden specjalista! Ale moim skromnym zdaniem to hodowla wszystkich brachypelm jest podobna.
Uprawnienia umieszczania postów