-
Re: Jak wpływa temperatura na norki?
Gdyby pajak chcial sie grzac, to by na pewno podszedl blisko zarowki, bez obaw
-
Brachypelmę kupiłam od loko i już myślałam że jakąś obrażalską mi wybrał. mam też grammostolę pulchrę od mantida- ta to z kolei modelka. o brachypelmę się poprostu martwię. Atrax zrobić tak jak radzi Neo? tylko co z tym niejedzeniem?
-
Atrax dzięki. mam nadzieję,że się z tym jedzeniem przeprosi.Mam 2-letniego wiecznie głodnego labradora,wcześniej jamnika i dużo różnych akwaryjnych i terraryjnych stworów wię przywykłam że gadziny jedzą.
-
Tak to juz jest, ze ludzie porownuja ptaszniki do np. psow i dziwia sie, ze im nie chca jesc... Kupilas, Iko, Brachypelme - a to znane niejadki. Coz, 4 dni to naprawde niewiele, nie martw sie, jak ci nie bedzie jadl nic przez miesiac..... Musisz sie przyzwyczaic do innego zwierzaka .
-
Przed otwarciem jakiegokolwiek "forum" powinno wyskakiwac wielkie, czytelne okno z napisem "przteczytaj faq zanim zadasz pytanko"
-
Dobra, warcajac DO TEMPERATURY I NOREK :>
Vagans, okolo 28 stopni, 2 wylinka. Powody: jest mu za cieplo, a moze to juz wylinka, bo cos markotny ostatnio. Jakie moga byc jeszcze?
-
No nie, porównywać to się nie da.Pająki to super ciekawe doświadczenie,żałuję że wcześniej na nie nie trafiłam.Dzięki za porady. FAQ czytałam ale wiecie jak to jest "czy ten to tak samo jak inny" itd.
-
Pmajdan przeczytaj to co napisales troszke wyzej.
-
No przeczytalem.. Ale nie czaje o co chodzi...
-
"czy ten to tak samo jak inny" - ... udawajmy, ze tak
Uprawnienia umieszczania postów