Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Wątek: ZGLOSZENIE KONKURS PSHP!

Re: ZGLOSZENIE KONKURS PSHP!

X ray'a jest spoko ale PMajdan'a jet takie bardziej przyjazne i pokoloruj to bedzie znacznie lepiej a tak wogule all są spoko tylko z ttym ze to musi w jakiś sposób zachęcać.A nie ze zobaczą logo i o Boze idjoci takie bydlactwa trzymac np początkujący zajzy na stronke i przestraszy go logo i co lol a tak jakieś pól zartem pól serjo. takie jest moje zdanie

no ten jest spoko......jestem ZA a nawet przeciw!!

Ślicznie Panowie, ślicznie. Widzę, że już nie muszę rozpisywać tego konkursu, bo autorzy prac sami się tym zajeli ^_^ Nadal nie mam żadnego info od Cizara. Najbardziej podobaja mi się loga PMajdna - lolo nr 2 i x ray`a to z "pieczątką", jednak najważniejsze są wasze głosy! A więc autorzy nadsyłajcie loga z oficjalną nazwą stowarzyszenia tj. Polskie Stowarzyszenie Hodowców Ptaszników! Przypuszczalnie "konkurs" rozstrzygniemy za ok. 2 tygodnie. Nagrodą będzie honorowe czonkostwo PSHP i pamięć o chwalebnych czynach autora po wsze czasy.

Otaku

x ray
    Guest

X ray, jak to ma byc POLSKIE stowarzyszenie, to co robi w kregu mapa swiata? Sugerujesz ze Polska to pepek swiata? ;D Jak juz to odpowiedniejsza bylaby mapa naszego kraju........

Pajak za maly........ tak jakby zepchniety na drugi plan....

MAM NOWY POMYSL NA LOGO. ORYGINALNY. BEDZIE ZWIAZANY ZE SPAJDERMENEM - BO W KONCU TAKICH LUDZI BEDZIE ZRZESZALO "POTENCLAJNE" STOWARZYSZENIE :d

Oto nowe logo !!!

Smieszne LOGO dla wszystkich Spider-Manów i Manek

x ray
    Guest

mapa świata -odnosnik ....''.pajaczki z róznych regionów swiata '' w polsce raczej tylko u hodowców ..poza tym ładniej wyglada -moim zdaniam

Uprawnienia umieszczania postów