Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: ZGLOSZENIE KONKURS PSHP!

x ray
    Guest

Re: ZGLOSZENIE KONKURS PSHP!

....całkiem fajny ten projekcik ,choc kojarzy mi się z magrobkiem dla pajaczka

cos sie wybierze...ale z twoimi moze byc problem z drukiem...jezeli chodzi o sito i tym podobne techniki...mozesz mi wierzyc.....im wiecej szczegółów, szumu, nieporzadku i wystarczy ze masz gray scale - to adios....mowie oczywiscie o koszulkach....ewentualnie sie wybierze 2...3.. projekty...zreszta...co tam

x ray
    Guest

dokładnie ..masz racje miałem kiedyś do czynienia z sitodrukiem to wiem jak to wyglada od strony technicznej....no ale co tam nie mnie wybierac

Co racja to racja - logo powinno być jednego koloru i raczej proste. Może zaczniecie mnie krytykować, za faworyzowanie "komiskowego" projektu PMajdana, ale to logo raczej spełnia wszystkie warunki? Nie zapominajmy, że to ma być logo - symbol PSHP, a nie małe dzieło sztuki.

Otaku

według mnie x-raya lepsze(ten ala stempel) bo Pmajdana za bardzo komiksowe i wygląda jakby jakis fanklub pająków. Poprostu według mnie za smieszne a logo powinno byc powazne zeby ktos kto wchodzi nie pomyslał ze to stronka 10-12 letnich chlopców.

A to ja nie wiedzialem nic o koszulkach...

Otaku zrob do cholibki ta strone, gzdie beda wszystkie loga, bo sie wkusze i sam za to wezme!!!! Pzreciez to jest chwilka!

Uprawnienia umieszczania postów