Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: SKANDAL!!!!!

Re: SKANDAL!!!!!

Ty chcesz je gonić? Ty uciekaj lepiej. :]

Ale z drugiej strony... kto z obecnych tutaj ludzi 11 lat temu był w stanie powiedzieć więcej, niż autorka rzeczonego artykułu?
    Pewnie niezbyt wielu by się znalazło. Więc się nie zabieraliśmy za pisanie bzdur. :]Prawda pani redaktor?? :>

dokladnie.. to "troszke" stary artykul

To nieusprawiedliwia od pisania glupot, przesadow, stereotypow i "ploteczek". Tam byly jeszzce lepsze numery... ktos chce ten artykul??? Do snu?

w tamtym roku radziłbym tej "szanownej znawczyni" zapoznanie się z ptasznikami.:] A wtedy nie bo nawet boehmei:]

Atrax Robustus
    Guest

Nie trzeba nawet czytac tego do konca, zeby stwierdzic, ze ta pani redaktor dostala kare i musiala napisac artykul, na ktorym sie nie zna. Zwykle za kare szef zadaje dziennikarzom pisanie horoskopow, ale zdarza sie i takie cos.

W kazdym razie to bylo juz wielokrotnie wysmiewane na wielu forach, na tym tez
    Przyznam, ze to naprawde bardzo niegrozny artykul, skoro nawet moja babcia uznala, ze to co tam jest napisane wykracza poza wszelka logike.

ja trzymam 3 dorosle t.blondi (samice) w oddzielnych pokojach niekiedy musze je nogą z luzka zganiać bo nie pozwalam spać na luzku(ta pajęczyna) mają swoje miejsca na fotelach do spania,zjadają pluskwy i myszy czasami wymuszczam na podwórko zeby se pochasaly na zielonej trawce ;P hahahahahhahah

powinno być oddzielne forum na takie glupoty i zeby na luzaku mozna bylo sie pośmiać i ponabijać :P (moze jest a ja nie wiem)

niezle bym zarobil jakby po tyle byly

źle jak pokuj jest mały to sie ma ograniczoną ilość pająków 2 lub 3 ale jeszcze gorzej jak sie ma wyrko małe i o każdy skrawek trzeba walczyć z pająkiem ))
    najpierw ludzie i moi starzy czytają takie bzdety a potem pająka niesposób sobie q**a kupić

piekne ) , doprawdy aż sie popłakałem ze śmiechu.... no a ten tekst:
    O WYLINCE:
    "[...]wychodzi z niego, siada obok i zaczyna sie sam sobie przygladac[...]"
    Pani dziennikarz ma talent.. ludzie przeciez takiego "kremu z wiśnia" to nawet politycy u nas w kraju nie wymyslają..

i takie to introspektywne... pajaki musza miec głeboki wglad w siebie..))

hehe,
    caly ten artykul jest zalosny, razem z Panią "dziennikarz" Małgorzata ;]

Uprawnienia umieszczania postów