Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: SKANDAL!!!!!

Garet008
    Guest

Re: SKANDAL!!!!!

ta miła pani chyba nigdy nie widziała ptasznika
    [..] zaptasznika trzeba zapłacić od 100tyś. do prawie milliona[..]
    bogaty bym bym gdybym za każdego mojego pajączka zapłacił 100tyś zł

NIC DZIWNEGO ŻE LUDZIE MAJĄ TAKIE PODEJŚCIE O OGZOTYCZNYCH ZWIERZĄT

POZDRAWIAM KUBA

TO POPROSTU SKANDAL

a co wy myślicie o jest jedyna rzecz przy której media przekłamują my akurat cos na ten temat wiemy inni natomiast nie i uważąją że to prawda natomias bedzie coś o czym my niemamy zielonego pojęcia powiedzą w mediach my uwieżymy heh tak to już jest
    pozdro!

to sie w pale nie mieści :-D buahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahah ahahahahahhahahahahahahahahah

Nie rozumiem o co chodzi? Przeciez wszystko sie zgadza... Ceny podane przed denominacją, pająk wychodzi z siebie i staje obok, ma miłe futerko...

buahahahaha a to dobre )))))))) az pojde chyba zaraz murinusa poglaskac, przeciez ma takie mile futerko....

PMajdan ja polecam zebys najpierw czytal dokladnie to co jest napisane. artykul ten jest z 1993 roku.....bylo to przed wprowadzeniem nowej kasy tzn złotówki takiej ktora mamy obecnie...wiec 100 tysiecy to nie jest nowe 100 tysiecy...........a co do wiedzy tej pani to rzeczywiscie bez komentarza ale Polska wtedy byla zacofana gorzej niz jest teraz

Wiem, wiem, spokojnie LoGaN, zdaje sobie sprawe z tego ze byla denominacja Ale to dodaje uroku Sprzedaj mi pajaka, zaplace... pol miliona.

no wlasnie roko...
    ale jezeli ktos będzie chociaz troszke znal sie na zwierzakach napewno nie uwierzy w te brednie...ale napewno znajdza sie ludzie ktorzy uwierza w to to. Ale coz...mozemy starac sie bardziej rozpowszechniac to hobby i wiedze na ten temat :>

pajaczki są przecież takie milutkie :P:P:P:P:P:P:P

Atrax Robustus
    Guest

LoGaN - moze Polska byla wtedy zacofana, ale nie zapomnij, ze niektorzy ludzie sa raczej nie do zreformowania :P

Uprawnienia umieszczania postów