-
Re: dziwny problem ;(
człowieku przecieżja bym takiego ******* i wbił jego ****** łeb w ****** i jeszcze ******* Nigdy więcej nie dopuść do podobnej sytuacji!!
-
weź mu p***** ale to tak solidnie niech ch**** wie że źle zrobił a jak już będzie wiedział to do**** mu jeszcze raz żeby wiedział że tak już ma nie robić a potem jeszcze ze 2-3 razy tak profilaktycznie z chęci wyżycia się i w imieniu braci terrarystycznej. Ale mnie w***** takie osoby , siostra jak powiedziłaże zrobi cos z ptasznikami jak sie pokłóciliśmy to jej powiedziałem że jej je*** zrobiła wielkie oczy ale nic nie powiedziała i jej z głowy wypadły takie głupoty
-
no a poza tym co metal mowi to weź jeszcze zrob bracholkowi to :
************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ******************************
-
włóż pająka do lodówki tam odejdzie w spokoju... a bratu załatw ******** (mordobicie) i powiez go za....... na ciękiej zardzewiałej, metalowej żyłce podepnj ładunek o niskim napięciu i zamątuj zraszacz (zeby polewał żyłke) i niech tak powieci przez 2 miechy.... jak to go nie nałuczy to zała kula w łep ..............
-
ja mam doskonalszy pomysł wes ominarke bejzbola i wpier** mu ale tak zeby cie nie poznał pozniej na komedzie i zaskarz go za znenanie sie nad zwierzetami zryb mu tertury słuczke w kiblu przywiz go do kaloryfera na kilka nie a potem jescze raz mu wpier***.Mi jakby cos takeigo zrobił to juzby chodził z obitym ryjem i zbierał by kase nie tylko na zeby ale i na 2nowe pjaczki(zakare)
-
no proszę... ;]
widze ze macie ciekawe sposoby na tortury :>
ale to i tak niczego nie da, trudno stalo sie a Tobie nikodemkrot polecam albo nie 3manie zwierzat albo posiadanie wlasnego mieszkania w ktorym bedziesz 3mac zwierzęta
-
wez teraz brata i wbij mu w d*** strzykawke z mydlinami. Pozniej daj bratu tego pajaka i wloz ich do lodowki zeby nie cierpieli
-
właśnie.. lewatywe mu! woda z mydłem w dupe!
-
nikodemkrot jednej żeczy nie podałeś ile brat ma lat ty masz 15 jeśli brat jest starszy no to naprawdę ma coś z głową a jeśli ma 6lat to jeszcze małe dziecko przed którym trzeba niestety wszystkiego pilnować .
-
wstrzyknij bratu powietrze w żyłe :-D zdechnie szybciej od tego pająka
Uprawnienia umieszczania postów