-
Re: !!!!!UWAGA SHP!!!!
SHP powinno być tam gdzie mieszkają tzw. przewodniczący zeby nie mieli problemów itp..Wchodze w to
-
zrobic poprostu jeden glowny oddzial w wawie np i kilka mniejszych nawet nieoficjalnych w roznych miejscach Polski i co jakis czas organizowac zjazdy;]
-
ja juz miał bym na to miejsce!!!!
-
-
UWAGA UWAGA UWAGA
Z gory przepraszam ze wprowadzilem was wszystkich w blad, ale to bylo nieswiadomie...
Zalozenie stowarzyszenia owszem kosztuje 1500 zl, ale stowarzyszenia z dzialalnoscia gospodarcza (np wydawanie gazety)... Zwykle stowarzyszenie nie kosztuje nic. Teraz nasuwa sie pytanie: bedziemy chcieli dzialac gospodarczo czy nie??
Kazdy popelnia bledy :P
-
Re: UWAGA UWAGA UWAGA
Cóż. Ja się nie znam na finansach, ale IMO prowadzenie działalności gospodarczej przynajmniej na razie, gdy nie ma jeszcze rzeszy członków i stałych wpływów do kasy stowarzyszenia nie ma najmniejszego sensu. Jednak strona www, oraz jakaś siedziba (tylko w charakterze korespondencyjno - urzędowym) być powinna.
Otaku
-
Re: UWAGA UWAGA UWAGA
Proponuje zacząć od zwyklego i z czasem dorobić sie gazety. Co ty na to Cezar?? pisz jak moge pomóc w organizacji itp. GG.5402362
-
Ja teraz wyjezdzam na tydzien i z ewentualnymi propozycjami zglaszac sie prosze do Otaku... Jezeli chcecie w tym uczestniczyc to podawajcie chociaz mu imie i miasto w ktorym mieszkacie (sporzadzam wsepna liste ile nas bedzie).
Kontakt z Otaku:
nr gg: 3496826
e-mail: otaku.poczta@pf.pl
-
Dobra, dobra.... juz wkrotce zaprezentuje Wam pomysl na LOGO eSHaPe...
-
heh ja się też za grafę z nudów zabrałem, można urządzić mały konkurs ))
I też siepiszę na SHP, Cizar nie odpowiedziałeś na gg !!
Uprawnienia umieszczania postów