Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Wątek: !!!!!UWAGA SHP!!!!

Re: !!!!!UWAGA SHP!!!!

SHP powinno być tam gdzie mieszkają tzw. przewodniczący zeby nie mieli problemów itp..Wchodze w to

i`am
    Guest

zrobic poprostu jeden glowny oddzial w wawie np i kilka mniejszych nawet nieoficjalnych w roznych miejscach Polski i co jakis czas organizowac zjazdy;]

ja juz miał bym na to miejsce!!!!

Z przyjemnoscia i nadzieja podłączam sie do pomysłu... moge poszperac w Warszawie po urzedach tylko prosze o jakies wytyczne ) (nie lubie urzedow ale dla pajaczków).. Pozdrawiam wszystkich.
    PS> Vorax a ja myslałem ze to lokum to dla Tancerek )) cos kombinujesz ))

UWAGA UWAGA UWAGA

Z gory przepraszam ze wprowadzilem was wszystkich w blad, ale to bylo nieswiadomie...
    Zalozenie stowarzyszenia owszem kosztuje 1500 zl, ale stowarzyszenia z dzialalnoscia gospodarcza (np wydawanie gazety)... Zwykle stowarzyszenie nie kosztuje nic. Teraz nasuwa sie pytanie: bedziemy chcieli dzialac gospodarczo czy nie??

Kazdy popelnia bledy :P

Re: UWAGA UWAGA UWAGA

Cóż. Ja się nie znam na finansach, ale IMO prowadzenie działalności gospodarczej przynajmniej na razie, gdy nie ma jeszcze rzeszy członków i stałych wpływów do kasy stowarzyszenia nie ma najmniejszego sensu. Jednak strona www, oraz jakaś siedziba (tylko w charakterze korespondencyjno - urzędowym) być powinna.

Otaku

Re: UWAGA UWAGA UWAGA

Proponuje zacząć od zwyklego i z czasem dorobić sie gazety. Co ty na to Cezar?? pisz jak moge pomóc w organizacji itp. GG.5402362

Ja teraz wyjezdzam na tydzien i z ewentualnymi propozycjami zglaszac sie prosze do Otaku... Jezeli chcecie w tym uczestniczyc to podawajcie chociaz mu imie i miasto w ktorym mieszkacie (sporzadzam wsepna liste ile nas bedzie).

Kontakt z Otaku:
    nr gg: 3496826
    e-mail: otaku.poczta@pf.pl

Dobra, dobra.... juz wkrotce zaprezentuje Wam pomysl na LOGO eSHaPe...

heh ja się też za grafę z nudów zabrałem, można urządzić mały konkurs ))

I też siepiszę na SHP, Cizar nie odpowiedziałeś na gg !!

Uprawnienia umieszczania postów