-
Re: !!!!!UWAGA SHP!!!!
xeo ma rację. trzeba zacząć z rozwagą i doświadczeniem. Na miasto sugerowałbym wrocek, bo to miasto jest specyficzne pod względem zwierząt.:]
-
ok, wroclaw moze byc... chodzi o to ze ja skladajac papiery w wawie musze miec siedzibe w wawie (chociazby moj pokoj) a po miesiacu bez problemu mozna przeniesc do wrocka. Wy mowicie o doswiadczeniu przy chodowli, i macie racje ale przy skadaniu papierow nie musze miec takowego doswiadczenia... chodzi o to ze Wy wszyscy popieraliscie a ja zaczalem dzialac
-
Widzisz Cizar juz chcą Cię "wydelegować" z organizacji ale najpierw masz zrobic swoje.. Ciekawe czy usłyszysz słowo "dziękuje" jeśli stworzysz cos takiego.
P.S I nie musisz mnie straszyc, gdyż ja Ci źle nie życzę.
-
Drogi Filipie...
Ja Cie w zaden sposob nie strasze i nie mialem takiego zamiaru, jezeli tak to odebrales to nie moja wina. Poza tym mi najbardziej zalezy na powstaniu czegos takiego a nie na usadowienie sie na stolku przewodniczacego i dyrygowanie wszystkimi... w moich zamierzeniach organizacja ta wygladala by tak jak samorzad klasowy czyli przewodniczacy (papierkowa robota) jego zastepca ( a raczej pomocnik) i sakrbnik ktory zajmuje sie gromadzeniem pieniedzy. Ksiegowosc na poczatku nalezalaby do przewodniczacego potem moze wyznaczyloby sie jakis urzad.
Do takiej hierahii bede dazyl.
A jezeli chodzi Ci o siedzibe to moze ona byc gdziekolwiek a w wiekszych miastach miec swoje oddzialy i wszystko bedzie elegancko. Stworzenie oddzialu to jeden swistek papieru do zlozenia (mam ich kilka w domu :P).
Wiec jeszcze raz zachecam do wspolpracy i Ciebie i wszystkich, tym samym mysle ze nasz spor sie skonczyl. Hodowcy naprawde zastanowcie sie bo gra jest warta swieczki.
-
Arax tez sie zna na rzeczy
-
coś wymyslimy!!!!!
wszystko sie da zrobic
-
Atrax i ja mamy duzo teori ale duzo nam brakuje do Awi czy voraxa pozatym to dorosli ludzie i wiedza co robia.W kazdym badz razie Ja wchodze w SHP!!!!!!! Postrama sie jak najwiecej zrobic ( robie?)
-
Od razu Cizar mogles pisac do voraxa
-
ja w to wchodze tylko wolalbym zeby to wszystko bylo we wrocku o nie mam tam daleko..., a tak wogole to co taka organizacja by robila????
-
wszystko jest do zrobienia, chodzi poprostu tylko o kase i o to ze niektore osoby mieszkajace dalej od wawy z zazdrosci o to ze ich takie stowarzyszenie ominie i ze nie beda w centrum zainteresowania krytykuja Cizara i zrobia wszystko aby takie cos nie powstalo;]
Uprawnienia umieszczania postów