Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: !!!!!UWAGA SHP!!!!

Mieszany widok

!!!!!UWAGA SHP!!!!

Mialem juz zamiar zaprzestac staran stworzenia Stowarzyszenia Hodowcow Pajakow, ale wstaje rano i mysle sobie... a czemu co poniektorzy maja miec satysfakcje z tego ze zrezygnowalem tak latwo.
    Wiec dzis znow bylem w urzedzie lecz nie po informacje a po papiery... mam ich dosc ladna kupke :P.

Jezeli nadal ktos chce by cos takiego powstalo w Wawie (chcialbym zeby to bylo ogolnopolskie ale sa dwie przeszkody: 1. O wiele wiecej procedur niz stworzenie w wiekszych miastach a pozniejsze polaczenie. 2. Kilka osob ktorym to bardzo przeszkadza.)

Z grubsza:
    - potrzebujemy siedziby
    - potrzebujemy skladek na owa siedzibe, jej utrzymanie oraz oficjalna rejestracje sowarzyszenia
    - potrzebujemy statutu

Powinnismy sie spotac by ustalic zarzad (jest wymagany) oraz podpisac sie pod tym wszystkim. Wg mnie trzeba nas ok 50 osob by to roskrecic. To nie jest AZ ale TLKO 50 osob. zainteresowanych prosze o kontakt gg 5610119 badz mailem.

Podkreslam iz chce zalozyc "Stowarzyszenie Hodowcow Pajakow" a nie kolejny PST.

Atrax Robustus
    Guest

Re: !!!!!UWAGA SHP!!!!

Nie jestem przeciw temu pomyslowi, jednak wiem, ze beda na pewno beda ogromne trudnosci.. juz nawet nie ze zorganizowaniem siedziby, ale z ludzmi, ktorzy moga nie byc zbyt chetni w uczestnictwie w owym przedsiewzieciu. Pomysl uznaje za warty wprowadzenia w zycie, ale w tej chwili podchodze do niego raczej neutralnie, bo nie wiem, jakie sa szanse jego wprowadzenia.
    Mam nadzieje, ze wywiaze sie tu kulturalna dyskusja i ze spory osobiste nie zostana przedlozone nad "interesy", wiec nie chcialbym zamykac kolejnego watku.

Pozdrawiam!

Kendzierzawiec
    Guest

, a jednak . Siedzibe... moze odstapil bys swoj pokoj . Jakos niewidze dajmy na to piecdziesieciu osub siedziacych w "swojej siedzibie" przy wielkim sotle i dyskutujacych na temat bialych plamek na odwloku. .

Ale zycze powodzenia. Pomysl jest dobry. Mysle jednak ze skonczy sie na starych dobrych spotkaniach terrarystow.

<hahaha>

?? rastafaq, nie wyswietla tresci, albo mam cos zjeban*** albo ty cos napsules

kazikrulz jak bys niewidzial on tylko nacisnol spacje ;]

no ale po co?

nie wcisnalem spacji, cos sie spsulo. Wydaje mi sie ze stowarzyszenie nie powstanie, nawet Ci co mowili ze sa na tak jak przyjdze co do czego straca zapal, brak czasu, brak funduszy i wogole.

Jestem za!!!
    Cizar nie oceniam cie zle , nawet chwale za checi...ale wolalbym gdyby zajal sie tym ktos bardziej obeznany , z doswiadczeniem i "glowa" !!!!ZAPRASZAMY AWIKULARIE , VORAXA , p.Pawła Cieślaka , p.Pawla Wielądka!!!!!!!!! Takie osoby powinny sie tym zajac

wlasnie tak samo sadze jak Xeo. jestem za ale jednak trzeba troche osob "obeznanych" w pajakach.

Uprawnienia umieszczania postów