-
Re: odnośnie wysyłki
Ale zes teorie wymyslil, ich temperatura zmieni sie bardzo szybko mimo bardzo solidnej izolacji. Wystaw sobie pajaka na pol nocy nawet w bardzogrubym pojemniku ze steropianu i zobaczysz czy Ci przezyje
-
przecierz pająków nikt nie turla po śniegu całą noc... ta rozmowa dalej niema sensu
-
Jakim cudem mialby tyle byc trzymany na dworze? Przeciez na zimno narazony jest w czasie transportu, a wiekszosc czasu spedzi na poczcie lub w jakims magazynie chyba?
-
hehe calkiem zgrabnie sobie to wymysliles wedlug twojej teori szklanka goracej wody bedzie wolniej stygla niz powiedzmy litr goracej wody
Tez mam dylemat zwiazany z wysylka pajakow. w moim przypadku to pajak po 8 wylince wiec chyba jest za duzy na przesylke poczta?? i nie oplaca sie ryzykowac.
Pozdrawiam
-
za mało ocieplenia, szczerze wątpie, dodaj styropian na ścianki, wate, gazety, papier toaletowy itp. najlepiej wyślij kiedy tempertatura będzie powyrzej zera! w tedy p[ajączek z dobrymi zabezpieczeniami na 100% przeżyje
powodzenia w pakowaniu
-
normalnie nobel sie należy za tą teorie, gratuluje
A tak na temat.... topic bez sensu, według mnie ryzykowanie w jakikolwiek sposób życiem zwierzaka jest nie w porządku - wiosna już niedługo, cierpliwośći;]
-
Zamiast papieru toaletowego daj lignine, ona daje cipepło a papier nie.
-
-
jak dla mnie to on by się w tym udusił
Uprawnienia umieszczania postów