-
Re: H.lividum
Dzieci to chyba raczej nie moze miec... ale predziej pajaczki male...
-
Co do agresywnosci, to jest tak, ze mlode zwykle duzo kopia i siedza czesto pod ziemia, przynajmniej z takimi sie spotkalem
Sa agresywne, ale w ostatecznosci.. razej z norki nie wyskakuja i nie strasza. Natomiast starsze to juz agresywne bestyjki, chociaz miej na uwadze t, ze jak zapewnisz mu warunki w miare zblizone do naturalnych, to jest szansa, ze pajak nie bedzie sie stresowal az tak bardzo i bedzie spokojniejszy.
-
co do lividum to jest chory pajączek, ale możne się bobawić patykiem z nią )) ale są J-i ludzie którzy....... sami zabaczcie http://webspace.omniway.sm/elazzarini/hlividum.jpg i http://webspace.omniway.sm/elazzarini/lividum.jpg
-
ooooooooooooo prze kolo !!!!!!!!!!! naprądę odważny , ale wiecie co ja wam powiem (pewnie zaraz mnie skrytykujecie ale ) mam pierwszego pajączka smithi !!!!!!!!!! po L3 i jak już podrośnie to odrazu kupuje sobie własnie H.lividum !!!!!!!!!! bo ten pająk jest taki wyjebany w kosmos i co dlamnie napbardziej zajawke agrsywny !! a ja lubie adrenaline :P !! moze być dobra jazda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HARDCORE :d
-
eh jak Cię ugryzie to zaświadczam że nie wstrzyknie Ci adrenaliny
-
"Sposob w glupocie" tak bym to nazwal... Zabawa z nizsza temperatura.
-
Napisze Ci podobnie jak Atrax. Sa jednymi z bardziej agresywnych ptasznikow. Sa bardzo szybkie. Ale jezeli maja mozliwosc schronienia to raczej wybiora ucieczke niz atak.
-
Nic nadzwyczajnego na tych fotkach :-/ Po prostu koleś wziął na rękę osobnika, który dopiero co przeszedł wylinkę. Taki pająk jest jeszcze miękki, i krzywdy nie zrobi (co najwyżej sobie), także nie ma strachu. Nie róbcie tak. Szkoda stresować pająka:-/
-
Fakt jesli pajak moze uciec to ucieka. Mam pewna przetroge dla potencjalpnych hodowcow. Kupilem pajaczka, przynioslem do domu, byl w takim pojemniczku po salatce wypchcny wilgotnymi husteczkami, przelozylem do faunaboxa i pozniej chcialem wyciagnac husteczki, w momencie uchylenia klapki (wlozylem tylko pinsete) uslyszalem tylko jak pajak rzucil sie a pozniej przeskoczyl na inna scianke. Te pajaki sa ekstremalnie szybkie i doskonale skacza
-
Mi L7 przebiegla po rece przy przepakowywaniu Tez bylem bardzo zdziwiony. Zwlaszcza ze pajak po wycieczce pks'em i zimowa pora nie powinien byc za bardzo ruchliwy..... jednak byl :-) Ale o tyle smieszne ze z pudelka w ktorym przyjechal sam zmienil lokacje wpierw na moja reke a pozniej do pudla wlasciwego (z relacji mojej dziewczyny... ja nie wiele pamietam... a moze nie chce pamietac :-)
Uprawnienia umieszczania postów