Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 80

Wątek: Stowarzyszenie Hodowców Ptaszników

Re: Stowarzyszenie Hodowców Ptaszników

nie pzresadzaj, dostep do internetu obecnie nie jest niemozliwy. jak by miala wygladac siedziba? ktos by tam stale mial dyzury? pozatym na siedzibe trzeba kasy i to nie jest juz taka prosta sprawa. wydaje mi sie to nierealne. no przynajmniej malo. Zawsze mozna zaczac od prostszych rzeczy i realniejszych. A co jesli juz bedzie ta siedziba, ale GRUPa sie "rozwiaze" i upadnie? Ha? trzeba to najpierw sprawdzic czy sie uda, a do tego strona wystarczy. Potem mozna poszezac horyzonty. takie jest moje zdanie. i koncze juz, lece na basen. dzieki za rozmowe.

Nie mozna zaczynac od siedziby! Interenet jest wygodniejszy i prostrzy i czytelniejszy... dla.. laikow.... dla kazdego! Zmniast jezdzic do siedziby wlaczasz poprostu PC`ta!Siedziba extra sprawa, owszem, ale nie na poczatek!

Ja tam wierze w Cezarego!!!

widzisz masz waptliwosci i dlatego ten pomysl jest trudny i stowarzyszenie w polsce na dzien dzisiejszy odpada

No ja też dziekuje za ciekawą rozmowe. Cuż mamy poprostu inne poglądy i tyle. Ja wiem ze stowarzyszenie z prawdziwego zdarzenia niema szans bytu wiec nawet sie nie nastawiam. A stronke to mozna zrobic od zaraz tylko poco?? Przeceiz na spotkania mozna sie Tu umowic, pogadac tez Tu, wiec poco kolejna strona ktora i tak zginie.

NIe odpada ale nie mozna startowac z najwyzszej polki! Trzeba to najpierw sprawdzic kurde!

ATRAX albo MORDA zamknijcie ten temat...

Plisss zakonczmy ta dyskusje bo wzajemne udowadnianie sobie swoich racji nie ma sensu, i jest to "zasmiecanie" watku, wiec ZAMKNIJCIE ten temat....

No, ale to by byla strona SHP! To juz cos.... ja tam wierze... zawsze 3eba od czegos zaczac.... ! Malutkie kroczki urzeczywistniaja cel!

Re: ATRAX albo MORDA zamknijcie ten temat...

Ja koncze odzywanie sie w tym temacie. Pmajdan w Polsce niemozna miec celu bo te malutkie kroczki nic nie dadzą. Takie kraj, takie czasy, takie zycie...

Atrax Robustus
    Guest

O kurde...
    Myslalem, ze ta dyskusja do czegos doprowadzi, ale sie pomylilem.
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów