Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 80

Wątek: Stowarzyszenie Hodowców Ptaszników

Re: Stowarzyszenie Hodowców Ptaszników

hehe...no fakt - marzenia :>

Atrax Robustus
    Guest

Jak znam zycie, to to nie wypali, bo tu jest za duzo kwestii formalnych i zapewne nikt nie podejmie odpowiednich krokow, bo brak czasu, bo to, bo tamto. Najlepej zorganizowac plan dzialania, dokladnie sie nad wszystkim zastanowic itd.
    Zreszta Polskie Stowarzyszenie Hodowcow zapewne nie odbiegaloby bardzo od stowarzyszen naszych zachodnich sasiadow :]

Popieram, lecz niestety trzeba przyznac ze to raczej nierealne ;(

marudzicie... pomysl jest naprawde fajny, moze jestem tu nowy ale dla chetnego nic trudnego... mam prawnika w rodzinie to sie zapytam (a z reszta napewno mamy tu jakiegos prawnika )... na dniach dokladnie przedstawie strone prawna jak to powinno wygladac. co do celow to chyba mamy wolna reke, a moglibysmy zajmowac sie chociazby takimi rzeczami jak zloty, imprezy i statystyki (oczywiscie powinno byc tego wiecej). Mozna by bylo podzieli cale stowarzyszenie na pododdzialy np wojewodzkie (mozcno ulatwia mobilnosc calego przedsiewziecia). W miastach wojewodzkich(nie wiem jak to sie dokladnie nazywa, ale w tych najwiekszych kazdego wojewodztwa) byla by siedziba i glowna np w wawie. A co do specjalistow mysle ze mamy tu kilka osob ktore zanaja sie na rzeczy...

nie ma rzeczy nierealnych... sa tylko nieprawdopodobe...:P a to nie to samo

hyh nom,
    wszystki mozna jak sie chce ;]]] pozdrawiam all

dobra to moze ktos mi poda cele jakimi bedzie sie kierowalo takie Stowarzyszenie ?? :/

Do działalności ja bym dorzucił coś w stylu lekcji/ pokazów w szkołach bo w sumie to po pierwsze polepszyło by wizerunek terrarystów w społeczeństwie w jakiś sposób, po drugie edukowało fakt w jakims tam wąaskim zakresie ale zawsze coś tym bardziej że ktos już pisał że miał takie lekcje i typ przyszedłi powiedziałże ptaszniki są niebieski i zielone czy jakos tak ;] ) no i weryfikowało by głupie stereotypy w społeczeństwie na temat ptaszników (typu tylko otworzysz pudełko a ptasnik rzuci ci sie do gardła , jak ucieknie to ewakułuj rodzinę , zje ci owczarka nowofunlandzkiego itp.)

Wszystko pieknie, ale kto by to ogranizowal? A wogule ktos wie jak? Zeby bylo formalnie i legalnie? I moze zrobimy jakis konkurs na program stowarzyszenia???

pomysl zajebisty....polak potrafi....

duzo jest osób pelnoletnich (a przynajmniej sie podają :P)
    proponuje zrobić jakieś spotkanie na realu i tam se podyskutować (ale i nie tylko o tym) wiem ze praca i szkola ale kto bedzie chcial to przyjedze proponowal bym tak pod koniec marca albo w czerwcu (bardzo bym chcial być ale mnie nie bedzie kwiecień,maj w polsce) to co wy na zorganizowanie takiego spotkania ??????

Uprawnienia umieszczania postów