Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 80

Wątek: Stowarzyszenie Hodowców Ptaszników

Re: Stowarzyszenie Hodowców Ptaszników

PTS to nastepne ciulstwo które sie samo stworzyło i gówno z niego jest.

Ja nie rozumiem: jaka kasa na rozkrecenie, jaka siedziba? Po co? Czy tno nie moze byc siedziba na stonie internetowej? Czy SHP nie moze bytowac jako SUPER portal? TYLKO O PTASZNIKACH! I miliony członków!

To ma byc dla ludzi co widza w tym hobby, a nie kase i siedziby, szefow, zastepcow, poslow, pzrewodniczacych.....

Kurde nie PTS a PST przepisłam błąd Neo. :-)

DUPA. Strona to tu jest. W Polsce niema szans na takie rzeczy jak w Angli. Chłopie myslalem ze ja jestem dziecinny ale jak widze co piszesz to jestem dowartosciowany.

hehe ja też napisalem z blędem sory

Powiedz, czego ty oczekujesz? Jak chesz zeby to wygladala taka grupa?

Co chce a co moge to jest róznica i ja widze tą roznice. Chce zeby to było cos na styl PZW, jakieś zloty, obozy, wystawy, targi, jakaś mozliwość bytu w Polsce. Gwarantuje ze bardziej mozemy rozpowszechnic ptaszniki w Polsce mająć siedzibe i strone a nie samą strone.

Wystawy, targi, zloty - lux miszczowsko! Tego trzeba!!!!!! Ale powiedz mi po co Ci siedziba, co by tam sie dzialo. Na "spotkania" zawsze mozna cos wyjajac. Nie potzreba siedziby zeby to organizowac, jednak strona jest niezbedna jakoz rodlo informacji odnosnie dzialalnosci! Po co stala siedziba? Dla formalnosci????? No nie wiem.

siedziba po to bo jesli nie wiesz to nie tylko Ci co neta maja posiadaja pajaki, sa osoby ktore maja te zwierzeta ale nie maja internetu a tez by moze chcialy nalezec do tego stowarzyszenia

Po to zeby, ludzie mogli w każdej chwili przyjsc zobaczyć co to, laicy zeby obejrzeli ulotki, pająki itp. Żeby zwykly szary człowiek niemający naprzyklad dostępu do netu, mogl wejsc i sie czegos dowiedziec. Ot co tego ja bym chciał.

Uprawnienia umieszczania postów