Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 80

Wątek: Stowarzyszenie Hodowców Ptaszników

Re: Stowarzyszenie Hodowców Ptaszników

Heh pseudodemokracji. Szczytem demokracji byłoby głosowanie coś w stylu audiotele gdy w sejmie jakies matoły wymyslają chore ustawy jeszczebardziej rozwalające biedny kraj jakim jest polska.

Mycha....

MNIE TO RYBA!!!!! JAkot zalezy mi na tym miescie??? Mozemy kurde jezdzic na mazury, ladniejsze widoki! Albo nad moze! Dawno nie bylem! Tu chodzi o ludzi!!!! Zeby byli chetni! I zeby nie gadali glupottttt!!!!! Tu nie chodzi o miasto!!!!

Mysza kurde ja jestem z wawy i sie nie uwazam za najwazniejszego, a nawet powiem wiecej uwazam sie za najmniej wazną osobe na swiecie. A takie stowarzyszenie to dobry pomysl tylko trzeba wszystko dogadać i to niekoniecznie tu na forum, bo wszyscy sie rzucają z pomyslami a nikt nie mysli o wykonaniu tego.

CIZAR MYSLI! JUZ DZIALA!!! Czytaj uwaznie!

Filip79
    Guest

Stowarzyszenie Hodowców Ptaszników czyli dzieciaki sie bawia w organizacje czegos o czym pojecia nie maja. Niektorzy imieniny u cioci organizowali (czyt. piekli ciasto) i się im wydaje, że zycie takie proste. Cizar to pewnie w żadnym urzędzie nie był a jego szczytowym osiągnieciem organizacyjnym była rezerwacja stolika w... barze mlecznym.

Drogie Dzieci
    Zanim sie wezmiecie za robote spytajcie mamusi czy Wam pieniazkow da na przynaleznosci do Fan klubu, stowarzyszenia itd. Tutaj sie zrobił koncert życzeń czy też pisanie wypracowania pod tytułem "Chciałbym/łabym..."

Jak macie za duzo czasu to do wolontariatu :-)

PMajdan spoko nie czytałem tego bo to taki tasiemiec gdzie pewnie 75% postów to głupoty.

Neo masz racje. Ale czasami jest fajnie popisać takie głupoty :-).

A ja w to wierze. Jak sie czegos chce to mozna to osiagnac. Jak on to zalatwi, to bede Ci sie smial prosto w nochala buahahahahahhahahahahahah Pozatym jak cos mowisz to wytlumacz: po co tu pieniadze??? Co to ma do rzeczyy? rejestracja domeny internetowej nie jest taka droga... zszcegolnie jesli ma sie na nia zrzucic zalozmy 150 osób...

No tak, jak ktos jest na bierząco to na jakim to poziomie tworzenia jest??marzenie??a moze juz jest w fazie planów?? ludzie dajta spokoj najpierw pomyślcie za co bierzecie sie, bo to nie zabawa w sklep czy cos takiego. Najpierw kase trzeba na rozkręcenie to niemało ok.2000zl, pozniej siedziba(kolejna kasa na wynajem) zarząd itp. jak chcecie to wstąpcie do PTS i bedzie git.

PMajdan buhahahahahahaha i tyle. Ty chcesz miec stronke i nazzwać to stowarzyszeniem?? niezle chlopie. BUAHAHAHAHA. DOBRE

Uprawnienia umieszczania postów