-
jestem za a nawet przeciw :P
uwazam ze pomysl jest dobry. uwazam ze najlepiej by to wyszlo jesli kazde wojewodztwo lub jakis region zalozyl swoj klub. jesli to zaczeloby funkcjonowac w miare sprawnie mozna wtedy sie polaczyc w jednosc jednak z zachowaniem odrebnosci ( wladza w kazdym klubie - bo jakos nie wyobrazam sobie ze kolo np z wawy bedzie podejmowal decyzje w sprawie np katowic ) powinno byc tak ze jak juz bysmy sie polaczyli to kazdy klub wystawilby swojego przedstawiciela.
-
Re: Stowarzyszenie Hodowców Ptaszników
Warszawa śmierdzi i to na odległość. Osobiscie zbieram 2000000$ żeby kupić atomówke od ukrainców i zdezynfekować ten teren. :-P. Może kiedyś mi sie to uda, ewentalnie zwiąże sie z alkaidą i chęmią ich wyrujemy.
-
Nie ma co sie rozdrabniac na wiele malych klubikow! Raz a dobrze. Centrum? Bylo by na stronie internetowej - wszyscy by byli zadowoleni. A zjazdy Towarzyszy mozna by bylo robic WSZEDZIE!!!! Kurde!!! Cizar - respekt. Tak?
-
blah a ja już myślałem że terrarystyka to dziedzina w której nie ma podziałow :/ no taa wszędzie to samo
-
Lepiej zamknąć wątek bo zaraz zacznie sie obrzucanie ładnie mówiąc łajnem , szkoda bo zaczynała się dobrze
-
Wcale nie! My tu probujemy sie wlasnie zjednoczyc! Nie zauwazyles???? A Ty cos gadasz niedorzecznie! Wszyscy jestesmy razem, cala Polska 3ma kciuki za Cizar`ka
-
Mysza1983 napisał(a):
> Warszawa śmierdzi i to na odległość. Osobiscie zbieram 2000000$
> żeby kupić atomówke od ukrainców i zdezynfekować ten teren.
> :-P. Może kiedyś mi sie to uda, ewentalnie zwiąże sie z alkaidą
> i chęmią ich wyrujemy.
>
O to mo chodzi PMajdan. Sama idea stowarzyszenia jest jak najbardziej spoko i jeżeli będzie projekt to chętnię pomogę na tyle ile mogę
-
Mysza1983 napisał(a):
> Warszawa śmierdzi i to na odległość. Osobiscie zbieram 2000000$
> żeby kupić atomówke od ukrainców i zdezynfekować ten teren.
> :-P. Może kiedyś mi sie to uda, ewentalnie zwiąże sie z alkaidą
> i chęmią ich wyrujemy.
>
O to mi chodzi PMajdan. Sama idea stowarzyszenia jest jak najbardziej spoko i jeżeli będzie projekt to chętnię pomogę na tyle ile mogę
-
Nie ma co kombinowac co do "obsady" ani co do "miejsc" [zwanego "centrum] ;p To ma byc kurcze FANKLUB PTASZNIKA! Yea! Po co jacys prezesi, "szefowie" klubu czy specjalisci? Wystarcza ORGANIZATORZY!!!! Zyjemy w demokracji!
-
Metall ja też tak chciałbym, Ale lokowanie wszystkiego w takim ciulatym miescie jakim jest warszawa której mieszkańcy myślą że są najważniejsi w polsce to głupi pomysł. Pozatym nie leży w środku polski i nie każdy ma do niej bisko. PMajdan jest z wawy dlatego mu zależy na tym miescie.
Uprawnienia umieszczania postów