-
-
Re: Brak zrozumienia?
jak moja matka dowiedziala sie ile wydaje na pajaki to....jej reakcja była conajmniej apokaliptyczna :P:P
-
hehe dam mojej przeczytać tego posta to może nie bedzie tak krzywo patrzec na moje terrarystyczne zakupy
-
powiedz ze jest w polsce taki swir ktory wydaje 450 zł na zakupy pajaczkow i skorpionow :P:P
zastanawialem sie jeszcze nad sprzedaza mojego TV ale ostatecznie ten pomysl upadl z wielkim hukiem lacznie ze mna :P:P <lol> hodowla pajaczkow naprawde wciaga
-
Wlasnie, zapomnialem dodac, ze obchodzi mnie jedynie zdanie moich rodzicow, gdyz to oni daja mi pieniadze na pajaki... w kazdym razie jak tylko jest miejsce na postawienie pojemnika z pajakiem, to go kupuje.
-
450, calkiem niezle. Ja na pajaki wydalem lacznie okolo 600-700zl, jezeli brac pod uwage pajaki + terraria, wyposazenie i tak dalej.
-
ja na same pajaki w tym miesiacu te 450 zł a razem z karma i terra cos okolo 900/1000 zł ;]
ale ogolnie na karme miesiecznie idzie 120 zł - cos kolo tego
-
hmmm ja jakos sie nie spotykam raczej z takimi opiniami, ludzie wokol mnie podchodza do tego z ciekawoscia nawet kilku kolegow zafascynowalem
-
mnie dziadkowie wyzywają od idiotów i pytają sie czemu nie moge chomika kupić bo jego na ręke da sie brać i pogłaskać )
-
Hehe. Czyli wszyscy maja to samo. Koniec Watku.
Uprawnienia umieszczania postów