-
Re: Brak zrozumienia?
wiekszosc ludzi jest taka malo tolerancyjna do tego rodzaju zwierzat, ale coz...chrzanic ich.
-
bachus - w sumie zauwazylem, ze gdybym mial terrarium z piaskiem, to wlasciwie mialbym to samo, ale swiadomosc, ze jednak cos tam sobie siedzi jest satysfakcjonujaca :-)
-
hehe
albo gdy ma sie skolopendre praktycznie terra caly czas jest 'puste' a skolopendra pod ziemia :P :>
-
Dlatego najlepiej kupic jakiegos murinusa lub rosee i cieszyc sie zyciem :>
-
Mnie kiedys znajomy ze zgroza w oczach zpytal: a co bedzie, jak ci ucieknie do szybu wentylacyjnego i sie sparuje ze zwyklym pajakiem? Ja na to: to zarobie mnostwo kasy....
-
Niestety wiekszosc ludzi z ktorymi sie spotkalem jest negatywnie nastawiona jesli dowiaduje sie ze ktos ma np.ptasznika. W moim przypadku wszystko bylo ok dopoki znajomy nie nastraszyl mojej matki,ze smithi specjalnie ucieknie i ja ukasi...trwalo troche czasu zanim wszystko jej wyjasnilem. Jednak matka omija moj pokoj z daleka a jedynym jej komentarzem bylo "ale to bydle uroslo" a to malec wyl5 )
Pozdro
-
-
A co wam mówią ludzie jak powiecie, że trzymacie w mieszkaniu kilka gatunków karaczanów? ))
Dla mnie najważniejsze jest to, że starsi się przyzwyczaili do mojej menażerii. Bardzo pomogły w tym straszyki. Ale najbardziej zaskoczyła mnie matka. Potrafi wziąść karaczana madagaskarskiego na rękę, pogłaskać go lub podrażnić (bo syczy). Często przypatruje się co towarzycho wyrabia. Zdziwiło mnie to, bo jeszcze 2 mce temu na samą myśl o hodowli "karaluchów" słyszałem - "no way".
Wielbiciele wszystkiego co ma więcej niż 4 nogi, trrzymajcie się!
-
co do pieniadzy....
mnie uwazaja za wariata a rodzinka chciala mnie zlinczowac - w tym miesiacu na pajaki i skorpiony wydaje ponad 450 zł ;] a w przyszlym....lepiej nie mowie :P
-
heh u mnie raczej są pytania : "Jaki będzie jak będzie dorosły ??" , "Ale zajebisty" itp raczej się ludzie pozytywnie nastawiają , i tak jak DarkRaptora i mnie matka zaskoczyła bo na początku nawet nie chciała patrzeć na nie i nie pozwalała kotu wchodzić do mnie do pokoju <lol> a teraz to przychodzi i z tekstem do mnie "zobacz Irminia nie zjadła świerszcza , nie jest głodna to pewnie wylinke będzie miała"
Uprawnienia umieszczania postów